Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Normaderm Hyaluspot





Kako je naša Anavigalm u nedavnom postu napisala "odrasla sam na Normaderm liniji", tako pomalo vrijedi i za mene. Uvijek imam bar jednu Normaderm u zalihama, nikad se ne zna kad neka napast može pogoditi lice, a samo nekoliko dana korištenja Normaderma može spasiti stvar.



Zadnja takva stvarčica koju sam probala jer Hyaluspot - gel koji ubija prišteve. Namjerno kažem prišteve jer mislim da nije za sitne prištiće. Gel je sam po sebi proziran, ali jako djelotvoran. Miris standardan, pakiranje malo neuobičajeno za Normaderm, ali je jako classy.



Sviđa mi se kako je osmišljeno nanošenje, dugački aplikator koji je jako pogodan za nanijeti gel na samo određnu nepravilnost. Naime, gel je namjenjen isključivo tretiranju prišteva, nikako korištenju na cijelom licu. Znači, gdje vidite gada,  tamo treba nanesti. Tuba je jako praktična, lako se može pritiskom regulirati količina, nije premekana da bi stradala u torbi, a opet nije niti pretvrda tako da sve izleti van u jednom pokušaju nanošenja.


Srećom ili nesrećom, imala sam ih nekoliko, pa sam mogla testirati djelovanje. Djeluje, efikasan je, jako brzi se smiri kvrga i nije više natečeno mjesto gdje je prišt, ali kako uvijek dolazi ali, nakon toga se koža može ljuštiti. Meni se je malo ljuštila na osjetljivoj koži, ali je probala i moja prijateljica koja nije osjetljiva kao ja i dogodilo se isto. Zato kažem da je ovo za konkretne prišteve, a ne sitnice. Gel na koži doslovno stvara film, stvrdne se i skida se kao peel of maska.

Cijena je 110 kn za 15 ml proizvoda i da, može zamijeniti moj neprežaljeni Gatineau SOS stick.



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i