Preskoči na glavni sadržaj

Beauty recikliranje - Givenchy Shadow Show


Slučajno sam u svojim make up zalihama pronašla ovaj Shadow Show koji može služiti kao sjenilo i highlighter. Nije li odličan za ljeto? Prava boja zlata, sa solidnim odsajem. Dobar je i za nanijeti preko sjenila, za ispod obrve, sam kao sjenilo i na najviši dio obraza.


Pomalo je praškast, ali se može dosta dobro nanijeti. Samo nemojte na nešto mokro i bit će ok. Kao samostalno sjenilo može biti malo presvijetao za tamniju kožu.


Samo, nisam sigurna da li ga se više može kupiti. Ja sam ga jedno vrijeme koristila puno, pa je onda pao u zaborav, ali sad ću ga opet malo koristiti preko ljeta.


Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i