Preskoči na glavni sadržaj

Bourjois - rumenilo 03 Brun Cuivre


Kao što sam napisala u prethodnom postu o Bourjois rumenilu, nisam kupila samo jedno rumenilo, nego dva. Nisam jednostavno mogla odlučiti koje bih, pa sam uzela dva! Tipično za mene, ako se ne mogu odlučiti izmđeu dva, onda sve! Znam, grozna sam!


Vrijedi sve kao i za prethodno rumenilo, samo je boja ovog rumeila više prirodna i nije tako napadna.


Ova nijansa mi je odlična kada želim neki nude look. Stavim rumenilo, ali se vidi da su obrazi tek koju nijansu drugačiji od ostatka lica. S ovim rumenilom dobijem baš prirodan look.


Rumenilo je pogodno za topli ton jer je i rumenilo tople boje, sa zlatnim odsjajem.Svi znamo da rumenila traju godinama, a kako ja ne koristim puno rumenila, to je meni onda jaaaako puno.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i