Preskoči na glavni sadržaj

Bourjois - rumenilo 54 Rose Frisson


Dograbila sam ga davno, dok je Bipa imala neki popust na svu dekorativnu kozmetiku (i naravno nisam uzela samo ovo). Rumenila nisu moja ovisnost, ne koristim ih puno, ne koristim ih često. Znam da rumenila daju život licu, ali dobro stavim ponekad, ali ja volim kada lice izgleda zdravo i ne volim pretjerivati s rumenilom. Zato volim ova rumenila. Tvrda su i ne ostavljaju puno boje! To je ono što mi je bitno kad koristim rumenilo, da nije jako upadljivo i da nema previše boje.


Budimo iskreni, ova četkica nije baš praktična, ali se može iskoristiti.


Boja rumenila je roza, ali baš onako pravo roza. Naravno, ako se stavi u jačem sloju, onda daje konkretniju i žestoku boju, ali ja stavim samo lagano, tek da dobijem malo živosti.


Ukratko, ako tražite rumenilo koje je baš jake boje, našli smo jedno! Roza boja uvijek da to nešto posebno licu, kao da sam bila u šetnji na svježem zraku na suncu i livadi punoj cvjeća.


S obzirom da koristim jako malo rumenila, ovo je za mene pozamašna količina i traje mi jako, jako dugo.

Primjedbe

  1. Jako volim Bourjois rumenila i stvarno dugo traju. Uvijek me prisječaju na Chanel rumenila

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i