Preskoči na glavni sadržaj

Lierac Hydra-Chrono+


S obzirom da mi je koža dehidrirana, kad vidim hydra - kupujem! Ovu kremu sam ugrabila davno na jagodi. Imala sam nešta već prije od Lieraca, isto nešta hydra, ali ne sjećam se.

Ovo je hidratantna krema, ali je malo jača, konkretija, masnija. Ova krema u isto vrjeme i hidratizira i ostavlja masni film na koži. Ali to mi baš i odgovara u zadnje vrijeme. Čelo me užasno zateže, isušeno je, zateže me ... Uglavnom, koma. Očekivala sam da će s dolaskom toplijeg vremena moje lice postati masno, ali ništa.


Odgovara mi kako krema ostavlja masni trag, pa imam dojam kao da koža "podmazana". I to mi odgovara, očekujem da ću imati problemčića na licu zbog toga, ali između isušenje kože i prištića, radije biram prištiće.


Krema je gusta, malo pregusta za hidratantnu kremu, ali i piše da je ovo bogata hidratantna krema. Definitivno ću još koristi neko vrijeme, ali kako se temperature penju, ipak ću prijeći na nešto malo laganije.

Inače, Lierac mi je meta za daljnje istraživanje. Nišanim na Luminesence serum i ponešto više iz Hydra - Chrono linije.

Primjedbe

  1. Nisam probala ali dobro je znati za neku bogatiju kremu za zimski period ;).

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i