subota, 15. lipnja 2013.

L'Oreal Glam Shine


Kao prvo isprika jer ne znam koja je ovo nijansa. Sjajilo sam imala, koristila, potrošila, bacila i nisam zapamtila koja je nijansa. Ups!

Sjajilo je zanmljive boje, onako je mistično, idealno za vampirski look. Na moj ton kože ova nijansa defitivno nije za dnevni look, samo za večernji. Nikako ovo ne bi išlo preko dana, čudno bih si izgledala. Ali za večer, a pogotovo noć je odličan, baš je nijansa odlična za noćne izlaske. Uvijek sam si s njom nekako "opasna" jer inače nosim življe boje.


Aplikator je dobar, nije neki izum, na ovim sjajilima je već možda 10 godina. Ali je pogodan za nanošenje i za definiranje oblika usana. Samo sa ovom bojom treba biti jako oprezan jer je jaka, a s ovakvom bojom je uvijek lakše zeznuti nego pogoditi.Postojanost nije baš 6 sati, nisam u zadnje vrijeme izdržala ni par sati bez jela i pića, najdulje mislim da sam uspjela sat i pol.

Sjajilo je za drogerijski rang solidno, nije kao Chanel.Uglavnom, ako tražite nijansu za neki opaki look, evo je!

1 komentar:

  1. Nisam nikada kupila ovo sjajilo ... čestom stanem kraj pulta i gledam i gledam i gledam ali nikada ne izađem sa njim :/ ... hm, eto i to moramo promijeniti sada :D!

    OdgovoriIzbriši