Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Glam Shine


Kao prvo isprika jer ne znam koja je ovo nijansa. Sjajilo sam imala, koristila, potrošila, bacila i nisam zapamtila koja je nijansa. Ups!

Sjajilo je zanmljive boje, onako je mistično, idealno za vampirski look. Na moj ton kože ova nijansa defitivno nije za dnevni look, samo za večernji. Nikako ovo ne bi išlo preko dana, čudno bih si izgledala. Ali za večer, a pogotovo noć je odličan, baš je nijansa odlična za noćne izlaske. Uvijek sam si s njom nekako "opasna" jer inače nosim življe boje.


Aplikator je dobar, nije neki izum, na ovim sjajilima je već možda 10 godina. Ali je pogodan za nanošenje i za definiranje oblika usana. Samo sa ovom bojom treba biti jako oprezan jer je jaka, a s ovakvom bojom je uvijek lakše zeznuti nego pogoditi.Postojanost nije baš 6 sati, nisam u zadnje vrijeme izdržala ni par sati bez jela i pića, najdulje mislim da sam uspjela sat i pol.

Sjajilo je za drogerijski rang solidno, nije kao Chanel.Uglavnom, ako tražite nijansu za neki opaki look, evo je!

Primjedbe

  1. Nisam nikada kupila ovo sjajilo ... čestom stanem kraj pulta i gledam i gledam i gledam ali nikada ne izađem sa njim :/ ... hm, eto i to moramo promijeniti sada :D!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i