Preskoči na glavni sadržaj

Maybelline Color Tattoo
Da, i ja sam se pridružila sveopćoj ludnici za ovim sjenilima. Trenutno ih imam samo dva jer nikako nisam mogla naći. Probala sam ih, ali sam nakratko. Dobro se razmazuju, a sad 24 sata još ne bih sudila jer ih nisam nosila dulje od par sati. 

Puno sam ih slikala, kad su baš fotogenični, ovakvi šareni, veseli ....


Ova boja jako podsjeća na Chanel Abstraction, zar ne? Ali i na Dior mono sjenilo, tekuće iz prošlogodišnje ljetne kolekcije.

Ova boja mi ničemu nije slična, dobro možda jednom iz Chanel palete sjenila.Lijeva nijansa je puno više sjajnija, dok je desna više mat. 


Pa na još malo svjetla ...


... i još malo.Primjedbe

  1. Jel ja ne vidim ili ne pise nigdje kako se yovu nijanse? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam obje nijanse i još 3-4 :D i prezadovoljna sam ;)!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i