Preskoči na glavni sadržaj

Merz maska za lice za sa biserima i hijaluronom


Otkako sam probala hijauron u svim mogućim varijantama (osim injekcija, naravno!), kad god vidim da na nečemu piše hijaluron, ja kupujem, kao manijak, da budem iskrena.

Iskustva sa Merz maskama imamo svi, zar ne? Tko nije još probao famoznu masku za oko očiju? Da li uopće ima cure/žene koja nije bar jednom probala ovo čudo oko očiju?

A kada sam vijdlea da još je hijauron upakiran sa biserima, nisam dugo razmišljala da li mi ovo treba. Hijaluron vlažu kožu, napuhuje, ravna, a koža izgleda besprijekorno, puno i hidratizirano.

A biseri - koža je mekana i da, baš ostavlja dojam kao da je okupana biserima. Nije to onaj sedefasti sjaj, nego tako zdravi sjaj i odsjaj, kao da sam dva dana spavala, bila u proljetnoj šetnji na laganom suncu i povjetarcu na livadi punoj cvijeća (ili kako ide u onoj pjesmi livadi iz sna).


Moje pravilo je da sve, ali ama baš sve maske ispirem. Čak i ako piše da ostane, ja to ne volim jer imam osjetljivu kožu sklonu prištićima, pa šta je sigurno, sigurno.

Onda na kožu nanesem kreme, ovisno da li dnevnu ili noćnu i lice mi je baš zdravo.

Jedini prigovor je ambalaža, ne volim previše ovakvo pakiranje, ali je maska tako odlična da moram ipak ovo oprostiti.

Merz kupujem u Mulleru i kad nađem od neke vrste više komada, uzmem sve što ima na polici!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i