Preskoči na glavni sadržaj

U zadnje vrijeme ne mogu bez ...



Vichy Idealia - što više reći, koža izgleda savršeno, bez ikakvih posljedica. BB krema koja daje lagani sjaj, ali se to može prigušiti s puderom u prahu. Imam dojam da ova krema nekako sjedne na lice nakon nekih 10 minuta i tada lice izgleda nekekao punije, koža nije prozirna, a boja u lice je baš zdrava i izgledam kao da sam odmorena i svježa.

Dior puder u prahu - matira, drži sve pod kontrolom, uz njega sam sigurna cijeli dan. Ne isušuje, ne vidi se na koži, baš je lagan i efikasan.


Sensai baza za sjenila - u nekoliko riječi - tekstura kreme za oko očiju, učinak baze. Treba li Vam više?

Le Volume de Chanel - već dosta hvaljena maskara, uvija, daje volumen, izdrži čitav dan, ne trusi se. Oči izgledaju puno veće, baš otvara pogled, četkica je pogodna za trepavice i u unutarnjem kutu i vanjskom i na gornjem i donjem kapku ..

Chanel Emerveille - najjednostavnije kad sam u žurbi, lagani potez prstom po sjenilu i traje čitavn dan. Emerville je neutralna boja, to je na meni baš me, but better.

L'Oreal Tender Caramel - malo konkretnija boja, isto izdrži cijeli dan, sporo, ali jako sporo se troši, a 3 puta jeftinije od Chanela.



Chanel Rouge Allure Enjouee - tako živahna boja, odlična za proljeće koje mi ove godine nemamo. Izdrži sat i pol-dva na usnama, ne isušuje, odličan za dane kada mi se šminka jako pa usne izgledaju naglašeno.



Ili jedan ovoh 5 Avon ruževa, koje sam isto koristila u zadnjih mjesec dana, uskoro više o njima.


Darphin gel za oko očiju - doslovno spas za podočnjake i natečenost, možda kad bi bio malo više hidratantan, ali zasada opraštam taj nedostatak.

Vichy Serum 10 - za umorne dane, svi tragovi umora nestaju ...

LRP Effaclar duo - a i za dane kada lice nije u najboljem redu, nekoliko dana korištenja i situacija je puno bolja.

Darphin Hydraskin Light - malo hidratacije, iako ova krema nije baš tako lagana kako piše, ok je za ovo vrijeme i zimu, ali za ljeto sumnjam.

Clarins Beauty Flash Balm - za dane kad je potrebno malo oživiti kožu, nema boljeg. Lice baš živne i ne izgleda sivo.


A kako sam bila nekoliko dana u jako toplijim krajevima:

Vichy Normaderm Total Mat - koža je zaista mat, bez isušivanja, bez ikakvih ostaka po koži, BB krema dobro sjeda na to sve, nadam se da će nam uskoro ljeto pa da ću moći probati ovu kremu i na domaćem terenu.

LRP Effaclar gel - čisti kožu kao ništa, skida sa kože sve čemu nije mjesto na koži, efikasniji od ikojeg pilinga ili nekog drugog gela.


Kako sam bila u gužvi popis nije predugačak, ali imam još dosta što volim koristiti, ali nisam stigla u zadnjih nekoliko tjedana.

Primjedbe

  1. Krasan post i pregršt divnih stavri koje i sama obožavam :D!

    OdgovoriIzbriši
  2. Potaknuta bas tvojim recenzijama, probala sam vichy idealia bb i iako sam stvarno jako jako htjela da me odusevi, nazalost nije..Miris predivan, boja na prvu super, al kao da na kozi (barem mojoj) oksidira i koliko god se trudila ravnomjerno ju nanijeti, nakon sat, dva izgledam mrljavo i zmazano. Srecom nisam kupila cijeli proizvod, nego sam imala par testera.
    E da, sto tocno radi taj clarinsov beauty flash balm? To je krema, primer, maska, sto? Citala malo recenzije, svako pise nesto drugo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hm, ovo je prvi put da čujem da nekome Idealia nije dobra. Meni ne oksidira, boja mi je odlična, krema je lagana. Ne razumijem. Ja sam oduševljena kako je lagano nanijeti ju bez ikakvih mrlja i ne vidi se prijelaz. Kad stavim tekući puder, doslovno poludim kako se oko njega moram truditi, a Idealiu samo lagano razmažem i sve 5.

      Izbriši
  3. I jos nesto, vidim da koristis darphin, jel si probala mozda purifying balm? Tako me mami, al mislim da ce cijena presuditi u korist declorovog ylang ylang-a.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala Purifying balm. Iako mi je lice puno mitesera, sve češće bježim od teških formula za pročišavanje.

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu