Preskoči na glavni sadržaj

Afrodita - piling + maska od badema i aloe vere


Ovo je nešto čemu se stano vraćam. Svaki put na policama u Dm-u ii Bipi, uvijek ih uzmem bar nekoliko.

Ne znam da li mi je od ovog dua bolja maska ili piling.

Piling se nalazi u gornjem jastučiću i odličan je. Nije grub, a zaista odlično polira lice. Lice umijem mlakom vodom i nakon toga kratko masiram lice sa pilingom i kad ispirem, lice mi je meko, čisto i nekako kao da od polinga ostaje neki zaštiti sloj. Nije masno, nego kao da je neki veo ostao na licu i da ga ništa ne napada poslije. Nema više ljuskica ili nekakvih komadićaka, samo lijepa koža koja izgleda zdravo.


Drugi jastuk je maska. Što reći o bademu i aloe veri u jednom? Što drugo nego da hidratizira, smiruje i opušta. Ovo mi je maska koju koristim kad god mi je potrebno malo života ili pred neki bitan događaj, onako kad želim da mi lice zabljesne.


Ova maska je u prodaji već jako dugo, ali nekako mi je nezamijenjiva. Nikoji piling nije tako nježan, a efikasan, a opet niti jedna maska ne osvježava baš toliko.

Znate koja mi je jedina zamjerka? Pakiranje!
Kad bi ovo postojalo u tubicama, ma svaki dan bi ih koristila, ali baš svaki.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i