Preskoči na glavni sadržaj

Dior Airflash Matte Touch


Dok me nije bilo, svjetlo dana je ugledala ova bočica.


Po opisu sam shvatila da se radi o spreju koji radi isto što i puder u prahu.

Evo u originalu:

"An ultra fine mist in one universal shade that sets makeup all day with a velvety matte finish. Consider this ultrafine mist the perfect finish for complexion perfection. Micronized powder particles provide a soft veil of sheer coverage, while the Matt’Smart Complex™ smooths and perfects skin, eliminating shine."

Jasno je da kupujem čim vidim u parfumeriji.


Primjedbe

  1. Moram probat ovo čudo kad se pojavi :D Inače, od nedavno te pratim i uživam u tvojim postovima, posebno u ovima u kojima predstavljaš kolekcije high end kozmetike za nadolazeću jesen.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i