Preskoči na glavni sadržaj

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II


Da, da! Stiže nova verzija na tržište.
Taman baš kad sam odlučila da ću probati i ovo (ipak sam došla s mora, lice je bilo na suncu dva tjedna, sad je prilika da malo "oživim" lice, nije li?)

Kad ono ugledam da stiže nova i bolja verzija, da li da ju pričekam ili da na jagodi odem na check out?


Kako volim ove high tech oglase .... Kao da su iz stoljeća koje će tek doći, nadam se da će i meni ovaj serum biti odličan kao i svima koje su ga do sada probale.

Primjedbe

  1. Ja ću kupiti ... samo da potrošim onih 5-6 u zalihama :D ali koliko volim prvotnu varijantu možda će ipak zalihe čekati.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i