Preskoči na glavni sadržaj

Givenchy Ange ou DemonJučer sam se počastila s ovim parfemčićem! Davno sam imala tester i dopao mi se, ali znate ono, nikako da dođe na red. Ambalaža odlična, miris savršen, dojam izvrstan. Jedan od najboljih parfema koji sam imala. Postojan satima, a idealan za žene koje vole "prave" mirise.


Po naše parfem se zove anđeo ili vrag i baš se tako osjećam. Isprve se čini nježan, a nakon toga zavodljiv. Teško mi je reći da li se s njim osjećam kao anđeo ili vrag.


Ambalaža je prekasna. Baš je dualna - prozirno-bijela, opet sve na temu anđeo ili vrag. Isto kao i kutija, baš vaj parfem ostavlja dojam podvojene ličnosti koja je malo anđeo, a malo vrag. Volim kod parfema cvijetne mirise i drvene note. A to je baš ovo. Ovaj parfem je teško opisati jer je poseban i nešto slično poput ovog baš i ne postoji. Definitivno vrijedi probati. Izgled bočice je ist tako jedinstven i nekako se više osjećam kao vrag s njim.


Više o kompoziciji parfema možete pročitati na Pun miris, a to mi je inače omiljena stranoca za saznati nešto o parfemima.

Inače, kupila sam ga u Bipi, za nekih 360 kn, a radi se od 30 m EDP-a.A osim redovne varijante postoji još i Le Secrect, a evo i spota.Mislim da je to sasvim točno!

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i