Preskoči na glavni sadržaj

Givenchy jesen - how to

Ovako izgleda Givenchy Soir D'Exception u praksi ili kad se Nicolas Degennes primi posla na licu i pokaže nama svoj talent. Ne skrivam da mi je Nicolas, uz Petera Philipsa, najdraži. Uvijek ispred svih, uijek drugačiji, uvijek nađe način kako s nekim proizvodom napraviti nešto za što nije namjenjen.

Plus, njegovi make up tipovi su uvijek odlični.Mister korektor i Eclat Matissime planiram probati ove jeseni, a možda padne i rumenilo. Prema tome, ova kolekcija mi se čini pun pogodak. A look iz kolekcije mi izgleda baš odlično za neki kasno ljetni/jesenski party u nekom lounge baru, zar ne?


Gotov look i majstor na djelu.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i