Preskoči na glavni sadržaj

Nuxe Huile Prodigieuse Or


Obično ulje sam već imala, ali zlatno nisam. Ovo mi je prvo Nuxe zlatno ulje i općenito prvo ulje koje ima zlatne čestice. Na ideju da ga kupim sam došla onako, neko ulje bih, a sred ljeta je, a ja imam svježu boju s mora - i što drugo nego zlatno ulje. Ako još tome dodamo da sam dobila poklon bon za dar, onda sam imala zaista sve uvjete da si kao dar kupim zlatno ulje.


Ulje je prvo potrebno protresti kako bi se čestice i ulje pomješali, a nakon toga nakrenuti ili isipati iz bočice. Nije baš spretno jer je ovo ulje puno gušće od onog običnog, ali ide. Malo muke oko vađenja ulja van se isplati.


A onda na rukama vidim sjaj tog prekrasnog ulja, odsjaj zlata, opija me čaroban miris. Onda ga nanesem na lice, pa je lice meko, zlatnog odsjaja i baš zdravo izgleda. Posebni trik je da stavim malo više na jagodice, ona djeluje kao tekući highlighter. Odličan trik iz Nuxa!


Razmazano ulje nije pretjerano masno, nego daje zdravi sjaj sa puno zlatnih čestica. Teško je uloviti njihov sjaj, ali vjerujte mi, savršeno je za ljeto. Pogotovo za izlaske ovih vrućih ljetnih noći. Recimo, neka smeđa haljina, koža sa zlatnim odsjajem i neke dobre sandale. Nije li odlična kombinacija?


Ulje koristim na kosi, rukama, nogama, licu, dekolteu, ramenima. Da, gotovo cijela se sjajim po zlatnom ulju. Da sada kupujem ulje, vjerojatno bih uzela veću verziju jer ima rasprišivač, pa bi bilo pogodnije za mjesta kao noge ili kosa, ali dobro je i ovako. Riječi koje najbolje opisuju kožu nakon korištenja ulja jesu savršeno meka koža.

Prije sam od običnog ulja znala pronaći neki prištić po licu. Od zlatnog za sada nisam nisam uočila na licu, ali ne očekujem da budem jer ulja koristim u zadnje vrijeme stalno.

A sad malo o efektu na licu. Moja koža je dehidrirana, čelo je najgore. Ulje nanosim dva puta na lice, u razmaku od nekih 10 minuta. Primjećujem da mi je lice puno mekanije, koža izgleda nekako punije, odmorenije, a one sitne linije od dehidriranosti nisu više toliko uočljive. Naravno, stavim još i hidratantnu kremu. Jučer sam stavila još više od 2 sloja ulja i kad sam pogledala lice u ogledalo nakon nekih sat vremena, izgledala sam si kao da imam puder na licu. Lice mi je baš izgledalo dobro.

Ulje je dostupno u ljekarnama koje prodaju Nuxe, 50 ml stoji oko 200 kn, dok je 100 ml oko 300 kn. Naravno da je 100 ml isplativije, ali i 50 ml jako dugo traje.

Primjedbe

  1. I have the original Huile Prodigieuse, but this one definitely looks interesting too!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja ti ovo sa shimmerom kupim dvaput godišnje ... jedno potrošim u ljeti u roku tri mjeseca a drugo mi traje ostatak godine (pričam o 100ml) i isto ga koristim za sve i OBOŽAVM ... ima ih još dobrih ali ovo je fantazija ;D!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu