Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Superliner

Drogerijske brenove volim iz razloga što je s njima dosta jefitnije eksprimentirati nego sa high end. Recimo, ovaj liner je nekih 80-ak kn, ako se dobro sjećam. Ali da ostanemo još malo na samom činu kupovine. Kad sam vidjela oglas i o kakvom se tušu radi, baš sam si poželila nešto takvo jer su ove "olovke" super za tanke, tanke crte. I tako samo otišla u neimenovanu drogeriju da kupim.

A kad sam kupovala imala sam što i vidjeti. Svih 10 izloženih tuševa je bilo očigledno otvarano! Naravno, prigovorila sam prodavačicama na tome, njih baš nije to previše diralo u srce, nego su prekretale očima i jedna je kazala: "Dobro, idem u skladište, tamo sigurno imamo jedan neotvoreni!" 

Na to sve, svaki daljnji komentar je više nego suvišan.

Naravno, kad sam se dočepala mog čistog, nediranog, neotvaranog primjerka bila sam sretna!


Tuš je odličan, ukratko.

Nanošenje je zeznuta stvar. Za sebe sam mislila da sam poprilično dobra s tušem, ali ovako tanak vrh zahtjeva jako, jako mirnu ruku, a i miran kapak. Nema mi goreg nego dok mi se ruka počne tresti na sredini oka, tada jednostavno prekinem na nekoliko minuta, odmorim ruku i oko i nastavim dalje.

Iako je nanošenje zeznuto, efekt je odličan. Prava tanka crna crta na kapku, ona koja može  uz crveni ruž. Crta s kojom se može lažirati koji sat sna, crta koja otvara oči i pogled, crta koja daje dojam gustih trepavica.

Ma sa ovim tušem, oči jednostavno izgledaju puno bolje. Kada ga uspijem nanesti jako tanko, ostavlja dojam me but better.


Osim što se može koristiti za tanku crtu (onda olovku ne stisnem jako i držim ju ravno), može se koristiti za deblje crte - tada treba malo jače prtisnuti i nakositi olovku. Definitivno je praktična i za izvalačenje crte van oka. Ono što je s olovkom teško izvući, s tušem u ovom obliku je samo jedan lagani potez.

S postojanošću sam zadovljna, ne bih dala 5/5, ali 4,5/5 bih. Kad izvučem malo dulju liniju primjetim nakon 5-6 sati da linija van oka nije baš kao kad sam nanijela, ali kažem, za tanku liniju i lagani pritisak je to ok. Ipak se ne može mjeriti kad se stavi sasvim malo tuša ili kad se nabaca pola tuša na oko. Koliko god tuš bio kvalitetan, tanke linije su rijetko kada postojane. Jedan sloj tuša je uvijek krhka linija i malo tuševa preživi od tanke linije cijelu noć.

Skidanje tuša je malo problematično. Kako volim tanke linije koje moraju biti uz trepavice, klasične blazinice nisu baš od koristi. Skidam ga sa štapićima za uha natopljenima u Bioderma Sensibio. 

Preporučila bih Vam ga ako možete dobro vladati rukom jer za tuš olovci treba jako strpljenja i vještina.

Osim ovog tuša kupila sam i gel liner, ali o njemu jednom drugom zgodom.

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i