Preskoči na glavni sadržaj

Dior Nail Sparkling Powder - holiday 2013


Holiday kolekcije su počele nagovještavati jedan lijepi Božić.
A neki su opet otišli puno dalje od drugih. Nakon kavijar manikure i perli, stiže puder za nokte.

Sparkling Black i Sparkling Gold su puderi, tj. prah. Procedura je ovakva: prvo prozirni lak, a onda se na još mokar lak posipa puder i onda to sigurno izgleda odlično.


Pretpostavljam da to baš i nije najjednostavnije za izvesti i da je poprilično neuredno za obaviti, ali ako se jako sjaje, ipak bih probala.

Primjedbe

 1. Jao ubit će me ovaj Dior !!

  E, što obožavam njihove lakove, sad još i ova novost ....kad dolazi?

  OdgovoriIzbriši
 2. Zanimljivo ... hm, mada mi se čini previše posla za mene :/.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ovi puderi sigurno izgledaju divno na noktima... <3

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i