Preskoči na glavni sadržaj

Hrpa proizvoda koja me spasila ovaj tjedan


Lovim zadnje čari ljeta uz ovaj Balea losion za tijelo od kokosa. Baš me vraća u ljeto mirisom i tom veselom ljetnom abmalažom. Plus, koža je mekana, a losion nije mastan. Odličan za večeri kad mi se spava jer nije mastan i mogu odmah obući pidžamu bez da čekam pola sata da se upije.


Nikel ulje bršljana je zamišljeno da ubija celulit. Imam ga, imate ga sigurno i Vi, ali ja ne vjerujem u kreme koje ubijaju celulit. Vjerujem da sve što je namjenjeno tome samo radi na površini kože da se doima ljepša. Ovo ulje je odlično ako želite meku i glatku kožu na kojoj će Vam svi pozaviditi, provjereno!



Balea Summer Glow - losion sa zlatnim šljokicama. Divota, samo nek se bješti!


Kosa je bila na udaru ovog tjedna!


Batiste šampon za suho pranje - ima li tko da ga nema? Mislim da ne moram pisati zašto ga volimo.


John Freida Friz Ease - silikom za vrhove, zaglađuje, hrani, kosa se sjaji, što više tražiti?


Gliss Kur - zlatni sprej, samo dva štrca i lakše je manevrirati sa kosom, otpelja se lakše, ne isušuje.


Okice su bile problem ...


Ali zato Elizabeth Arden Intervene smiruje natečenost, iluminira područje oko očiju, smanjuje kolutove i bore od natečenosti i nespavanja. Definitivno jedna od najboljih krema na svijetu.


Dior Hydra Life krema za očiju - divota u bočici. Hidatizira bolje od ikoje kreme, hladi, pomaže kod natečenosti, očarana sam ovom kremom. Definitvno ću ju nastaviti vjerno kupovai.


Normaderm
Da, imala sam situacija za sve Normaderme ovog tjedna. Hyaluspot je riješavao velike, lokalne probleme, Anti Age je riješavala crvenilo i sitnije prištiće, a Nuit začepljene pore i mitesere. Fantastična trojka.


Afrodita piling kožu ostavlja tako mekom ...


Još malo zlata na meni od Nuxa, u kosi, na golom licu, kao highlighter, na rukama, nogama, vratu ... Nema ljeta bez ovog ulja. Sad kad mi je koža već malo blijeđa, od ulja čak i dobijem malo boje po koži. Obožavam! Korisiti ću ga i u sred zime s nostalgijom na ljeto.


Vichy za hidrataciju, Clarins za vratiti u život! Kako dobro miriši taj Beuaty Flash Balm!


I Eucerin za hidrataciju, ali na malo drugačiji način. Ampule sam probala prošle sezone, sad je red na kremu.


Moj stari neprežaljeni Nude u nijansi 31, baš za ovo post morsko razdoblje u paru sa Touche Magique. I lice je savršeno. Službeno, i novi istari Nude su odlični, to je puder koji uvijek imam, otkad je taj puder ugledao svjetlo dana, nisam provela niti jedan dan da ga nisam imala u zalihama.


Chanel Emerveille i Million Lashes na očima su bili svaki dan. U ovoj kombinaciji su okice velike, odmorene i baš lijepo sjaje! Sve Million Lashes su odlične, teško je izabrati najdražu, ali je to možda ipak ova Excess.


Na usanama Glossy Sick u nijansi Nude ili Lip Fusion u boji fuksije sa hrpom šljokica. Na suncu su odlični, presijavaju se i usne su odlične, sočne.


Dior puder u prahu da lice bude mat cijeli dan i Catrice rumenilo za malo života na licu.


Za gotovo sve Vam dugujem zasebnu recenziju, pa u nekom realnom vremenu ću lagano tipkai za svaki proizvod. Ako želite nešto preko reda, slobodno dojavite.

Primjedbe

  1. Elizabeth Arden Intervene sam baš i ja kupila ali još nisam otvorila no sada se itekako veselim.

    OdgovoriIzbriši
  2. Mnogo lepih stvarcica!:) Zelim taj Balea losion sa sljokicama, Nuxe ulje i Vichy Aqualia kremu.:))

    OdgovoriIzbriši
  3. Imamo puno favorita: EA Intervene okoloočna potrošila sam čak dvije ali zimi jer je hranjivija.

    Vichy anti age krema , probala nekoliko testera i sviđa mi se, nuit tek planiram isprobati.

    Beauty flash balm, slažem se, miriši predivno i super zaglađuje, pa Batiste...

    OdgovoriIzbriši
  4. Potreban mi je John Freida Friz Ease u zivotu! :) Deborah buckice mi se bas ne svidjaju zbog te preterane kolicine glitera. :/

    OdgovoriIzbriši
  5. prelepa ekipa, ja bih takodje probala EA i diorovu kremicu ,bas obe deluju obecavajuce ...Lana

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je taj Balea losion s kokosom neugodno mirisao, pomalo sintetički, a nisam bila zadovoljna hidratizacijom. Nisam g apotrošila do kraja... Batiste Blush je zakon, slažem se. :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu