Preskoči na glavni sadržaj

Kosa kakvu želim


U mom Inboxu se pojavila pozivnica za ovaj event, ali nažalost nisam mogla prisustvovati. Kako mi je bilo žao što nisam mogla ići, tražila sam pokoju fotografiju (tako da mi bude još više žao!). Osim fotografija u mailu se je pronašao još koji tip o njezi kose.






U srijedu, 11. rujna, dm-ova suradnica, stručnjakinja za kosu Anita Mioč, održala je stručno savjetovanje i demonstraciju u sklopu dm-ove kampanje „Kosa kakvu želim“. Uz pomoć voditeljice Renate Sopek, Anita Mioč savjetovala je i Lorenu Nosić i Mirnu Maras.
Posjetiteljima je objasnila da je frizuru najbolje birati prema obliku lica, a trik kako odrediti kojeg je oblika vaše lice je da sjednete ispred ogledala, uzmete ruž za usne i iscrtate na ogledalu oblik lica prateći liniju kose i vilice.
Posebno je naglasila da je nužno riješiti se navike nanošenja šampona izravno na kosu. Kosu treba šamponirati tako da se prethodno na dlan nanese jednaka količina šampona i vode te da se prije nanošenja pomiješaju. Jedan od noviteta u njezi kose koji preporučuje jest šampon za suho pranje kose koji izvrsno funkcionira u nedostatku vremena tijekom radnog tjedna, a posebno je dobar za kombinirani tip kose.
Za njegu suhe kose Anita Mioč preporučuje šampone za nježno pranje, hidratantne regeneratore s prirodnim uljima te regeneratore koji se ne ispiru. Za masnu kosu savjetuje lagane formule koje ne sadrže ulje, dok je za kombinirani tip kose bitno što manje koristiti vruću vodu prilikom pranja
Posjetitelji City Centera one West na beauty baru dm-a potražili su individualne savjete o njezi i stiliziranju kose, a kako bi lakše imali kosu kakvu žele dm je osigurao poklone pakete s proizvodima za njegu kose te povoljnu kupnju Braun uređaja za oblikovanje kose i top brendova za njegu i styling u svim dm prodavaonicama tijekom rujna.
Više savjeta Anite Mioč o njezi kose možete pronaći na web stranici dm-a.

***

Mora biti da je bilo odlično, a za nas koji nisamo bili slike se čine odlične.

P.S. Haljina Renate Sopek je odlična!

Event je organizirao DM, a ovjekovječio ga je Željko Lukunić.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu