Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Paris paleta sjenila

Kako je bilo cijeli čudo novina iz kojih su ova sjenila napadala i vikala da ih kupim, popustila sam i kupila ovu paletu prirodnih boja. Boje mi se zaista čine odlične. Sve su svijetle, nosive uvijek, od jutra do sutra, sve se mogu kombinirati .... Zvuči divno.A u praksi baš i nije tako. Nisam zadovoljna ovim sjenilima jer se jako truse. Već mi je bio problem zagrabiti ih nekako ih ambalaže. Jako se truse pa se ne primaju za kist, niti za spužvu, niti za prst. Ako zagrebem slabije, ne pokupim ništa, a zagrebem jače, sve se sipa. Eh, koji peh.

A onda kad sam i uspjela to nekako nabiti na neki kist, to je trebalo prenesti na kapak. Pogađate, puno je bilo oko oka, ali dobro, očisti se to, nije frka. Recimo da me to nije toliko naljutilo.

Ali ono što me je naljutilo jer postojanost. Nakon sat vremena već se sve bilo razmazalo. Sa primerom, bez primera, sa puderom u prahu, kako god ne ide.

Probala sam ih više puta, dala im šansu sa svim i svačime, ali kad ne ide, onda zbilja ne ide.

Šteta, odlične boje, loša sjenila i krha ambalaža.

Mislim da je ovo moglo biti puno bolje, baš sam razočarana ovom paletom jer sam u zadnje vrijeme imala jako puno proizvoda od L'Oreala koji su mi bili baš odlični.


Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i