Preskoči na glavni sadržaj

Catrice Intensif'Eye Please Gold the Line

Već sam Vam pisala o ljubičastom, a danas je na redu jedan zlaćani. Sjenila koristim samo suha, ne volim na mokro, to mi nekako dođe kao make up svetogrđe prema proizvodima. :-) Ružno mi izgledaju poslije.


I ovo sjenilo mi se dopalo. Lagana zlatna boja, sa malo shimmera, prolazi za low profile dane kad ne želim puno šminke, a opet želim da mi oči malo zabljesnu.


Ovdje sam stavila jako, jako puno sjenila jer je jako lagano, prozirno. Na očima se vidi samo zlatni odsjaj.


Ukratko, moram nabaviti još koje. Sve što sam napisala za ljubičasto, vrijedi i za zlatno sjenilo. 

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i