Preskoči na glavni sadržaj

Moja standardna Nikel postava



Nikel je domaća prirodna kozmetika. Probala sam dosta njihovih krema, ulja, gelova i sl., sve je to meni bilo dobro, ali nekako imam svoje favorite.

Aloe Vera gel - odličan je za poslije depliacije, to mu je u stari i namjena. Ja ga volim koristiti i umjesto kreme za tijelo jer je koža meka i opuštena. Ništa ne zateže, ništa ne pecka. Da se vratim na smisao ovog gela, on je za poslije depilacije, na bilo koji način i bilo koji dio tijela. Noge, ruke, pazuhe - ubrzo nestane crvenilo, koža se ne peruta, nema onog osjećaja kao da nešto stalno svrbi. Ponekad sam znala se brzinu izdeplirati, a ono noge crvene. Nakon toga stavim ovaj gel i dok se spremim za izlazak, više ništa nije crveno. E to ja zovem dobar saveznik u tubi!

Ulje za cirkulaciju i jačanje kapilara - da li volite trčati, preskakati vijaču i sl. ili samo imate sreću da ste naslijdili puknutr kapilare po nogama? Ja mislim da su moje od prevelikog divljanja. Kad primjetim koju na nozi, namažem cijele noge ovim uljem i kroz par dana sve bude OK. Ulje volim iz još jednog razloga, koža je tako meka od njega.

Bršljan ulje - namjena mu je da ubije celulit. OK, ne očekujem čuda, ali malo je djelotvoran. Ne znam kakvo je sanje ispod kože, ali površina kože je ravnija, glatka i zategnutija nego prije. Koristim ga na bedrima, guzi i trbuhu i zadovoljna sam. Rezultat je napeta i meka koža. I ovo i prethodno ulje toliko omekšaju kožu da im zaista skidam kapu za to. Od ničega mi koža nije ako meka, a opet nije masna. Divota. Svakome treba ovo ulje.

Gel za vene i kapilare - OK, sada već sigurno mislite da sam ja blogerica od 60 godina. Nisam, imam 25 godina, ali ovaj gel volim jer je odličan za umorne noge. Znate onaj osjećaj kod obujete štikle ujutro i dođete doma popodne, a noge baš jako bole? Ili kad uvečer legnete u krevet, a noge jako bole? Ili kad su stopala hladna i ničime ih se ne može ugrijati? Znate što pali za ovo sve? Nikel gel za vene i kapilare! Kad god me bole noge, samo ih cijele namažem i za 10 minuta kao da ništa nije bilo. Ovo mi je definitivno favorit favorita. Osim toga, ovaj gel je odličan za masnice za tijelu, recimo kada se vrata ili prozor ne pomaknu da prođete bez udarca. :-)

A slijedeće ulje na koje napadam je ulje magnolije!



Primjedbe

  1. Može komentar za bršljanovo ulje? Smrdi li?
    Pitam se jer sam imala Biomedisovu kremu protiv celulita s bršljanom i baš se jako osjetio taj neki miris, rekla bih borove šume iako to bršljan nije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni ne smrdi, ali koristim jako puno Nikel proizvoda, a svi imaju "osebujne" mirise. Ipak, moji ukućani prigovaraju za smrad. A za ulje bršljana ne mogu 100% reći, miris koji osjetim je meni OK u odnosu na druge, recimo gel za vene.

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare