Preskoči na glavni sadržaj

Tko je bio stylish?

Charlize se vratila sa operacije i izgleda sasvim OK. Dobro, da je kosa malo drugačije boje, bila bi u 100% savršena, ovako 99%.


Angelina - porculanski ten, jedino to primjećujem. Nije nešto, ali ovako savršena koža se mora pohvaliti.


Kim ima novu boju kosu, ako netko još ne zna.


Paris - ne krijem da su mi njeni lookovi među najdražima. Kosa nam je ista, ten sličan, savršen, naglašene oči, sjajne usne. Slično se šminkamo.


Već isfurana Eva. Nije to loše, ali crne oči i preblijede usne ama baš svaki put.


Gwyneth kojoj inače nisam skolna mi je ovdje super. Crno Hugo Boss odijelo, košulja i cipele. Odlična kosa, nakit i make up. Po meni je ona dobitnica tjedna!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i