Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Dercos Neogenic
Vichyeva linija Dercos vodeća je dermokozmetička ekspertiza za zdrav izgled i ljepotu kose te pionir na području prevencije ispadanja kose. Ove jeseni Vichy predstavlja revolucionarni novitet: Dercos Neogenic šampon za gustoću kose s patentiranom molekulom Stemoxydine. Novi Dercos Neogenic šampon djeluje na volumen, čvrstoću, gustoću i građu vlasi dok njegova kristalna i lagana tekstura obogaćena polimerima čini kosu gustom, mekom, sjajnom i jednostavnom za oblikovanje.

Gubitak kose i rijetka kosa veliki su problem ne samo kod muškaraca već i kod žena. Čak 62% muškaraca izjavljuje da kosa ima veliki utjecaj na kvalitetu njihova života i moć zavođenja*. 2012. godine Vichy započinje revoluciju u borbi za rast kose predstavljanjem Dercos Neogenic tretmana za ponovni rast kose koji sadrži molekulu Stemoxydine. 2013. godine Vichy donosi novi pogled na komplementarnu njegu u borbi protiv ispadanja i ponovni rast kose. Čak 70% potrošača u ljekarnama uz tretman koristi i šampon protiv ispadanja kose tijekom cijele godine**.


DERCOS NEOGENIC ŠAMPON ZA GUSTOĆU KOSE prvi je šampon s patentiranom molekulom Stemoxydine i tehnologijom za povećanje gustoće kose. Kristalna formula s ultra laganom teksturom obogaćena je stilizirajućim polimerima iz proizvoda za oblikovanje kose koji oblažu i najtanje vlasi. Lagana i brzo ispirujuća pjena čini kosu mekanom, sjajnom i jednostavnijom za oblikovanje. Proizvod djeluje na 5 parametara za gustoću kose: volumen, jačinu, čvrstoću, građu vlasi i gustoću. Dercos Neogenic šampon za gustoću kose komplementaran je tretman za obnavljanje kose koji pruža trenutan i dugotrajan volumen te je hipoalergen i bez parabena.

UČINKOVITOST
STEMOXYDINE PATENTIRANA MOLEKULA + PRO-DENSIFYING TEHNOLOGIJA Stemoxydine je prva patentirana molekula s biomimetičkim djelovanjem koja aktivira folikule u latentnoj fazi. Učinkovitost Stemoxydina dvostruko je potvrđena in vitro te je napravljena klinička studija pod dermatološkim nadzorom na više od 100 osoba kod kojih je utvrđena alopecija. Pro-densifying tehnologija udružuje polimere za oblikovanje i kozmetičke polimere za trenutni učinak gustoće i volumena kose. Polimer je esencijalna aktivna komponenta bilo kojeg proizvoda za njegu kose, od šampona do gelova i lakova za kosu. Polimeri su sintetičke molekule koje postoje u puno verzija, ovisno o učinku kojeg imaju na vlas (postojanost, tekstura) ili kozmetičnost (mekoća, sjaj).

UGODA
Ova nova generacija šampona donosi veliku ugodu korištenja: kristalna i lagana tekstura obogaćena polimerima za oblikovanje oblaže čak i najtanje vlasi, bez otežavanja kose. Lagana pjena koja se lako ispire, čini kosu mekom, sjajnom i jednostavnom za oblikovanje.


TOLERANCIJA
Formula visoke tolerancije prikladna i za najosjetljivija vlasišta, bez parabena, koloranata i hiperalergena.


DERCOS NEOGENIC AMPULE - TAJNA PONOVNOG RASTA KOSE
Između 2 ciklusa rasta folikul vlasi ulazi u latentnu fazu tijekom koje prestaje njena aktivnost te korijen kose ostaje prazan. Kako bi izašao iz te faze, folikul vlasi šalje signal za buđenje. Proučavanjem upravo ove odlučujuće faze istraživački centar L'Oréal otkrio je ključnu ulogu matičnih stanica u buđenju folikula u latentnoj fazi i obnovi kose. Dercos Neogenic ampule: Prvi tretman za ponovni rast kose inovacija je koja je predstavljena 2012. godine.

Dercos Neogenic šampon za gustoću kose neobavezujuća preporučena cijena: 97,00 HR

*Consumer test Italiy March 2011
**Etude CUT Aminexil PRO Italie Mai 2011Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i