Preskoči na glavni sadržaj

Catrice Absolute Nude

Paletu sam kupila još ljetos. :-( I ni sama ne znam zašto toliko odugovlačim, ne pišem o njoj i ne koristm ju često. A baš je dobra. Sve boje su nosive, jako se dobro mogu kombinarati, svašta se može s njima napraviti. Dobre su za od običnog dnevnog looka (lijeva strana palete), normalni look (sredina palete) i smokey i noćne izlaske (desni dio palete).To su ukrako, 6 nude nijansi, nosive. Postojanost je ok, nisam primjetila da mi je ova paleta lošija od nekih koje koštaju 10 puta više. Nekih 6-7 sati sam sigurna. Ispod stavljam samo Dior puder u prahu. Ne koristim primere u zadnje vrijeme, puder u prahu mi je dovoljan.


Aplikator sa dvije strane nije neki, ova strana za blendanje je ok i koristim ju, ali ova druga je koma. Sjenilo nanosim sa Max Factor malim kistom i blendam sa ovom drugom stranom kista.Sjenila su jako fina, ne rasipaju se, ne truse, ne opadaju ispod oka dok ih nanosim. Lako se blendaju, postojana su, milina. Ambalaža je malo jeftina, ali sjenila su zaista vrhunska. Da ne znam što koristim, pomislila bih na neki od high end brendova.

Toplo Vam preporučujem ovu paletu. Uskoro ću Vam pokazati i neki look s ovom paletom.

Primjedbe

  1. Ah,divna je! I ja sam ju kupila ponukana dobrim ocjenama blogerica.Koristim ju vrlo cesto

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i