Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal gel liner

Vrijeme radnje: prošla subota
Mjesto radnje: frizerski salon
Događaj: tokom pranja voda mi odletila u oči
Rezultat: gel liner postojan


Ovo malo čudo mi već dugo stoji sa svom šminkom, ali ga nekako izbjegavam. Ne da mi se odvratiti poklopac, pa onda umakati kist, pa skidati višak, pa paziti kao ću na nanesti sa tankim kistom ....

Uvijek mi je taj postupak nekako kompliciran, mrsko mi je kad je cijela nauka staviti make up, ne volim to. Volim se igrati i zabavljati make upom, volim kad je to užitak, a ovo gore navedeno je često frustracija jer ne ispadne uvijek baš savršeno, a kasnije treba to i skinuti sa očiju. Bar mi je bila pretpostavka da se teško skida. :-)


Uglavnom, boja je crna, ali ono crno crna. Nije siva, nije blijeda, nije isprana, nego CRNA. To je kod mene veliki plus jer volim kad je crna boja bogata i crna, kad se vidi da je to crno, a ne kao crna majica koja je oprana 50 puta.


Ambalaža je klasična, mala posudica u kojoj je gel liner. Uz njega se dobije u istom pakiranju kist. Bojala sam ga se koristiti jer je jako tanak pa sam očekivala da mi to neće baš ići, da su crtu napraviti vrludavo i sl.

I tako sam prošle subote došla na ideju da bi se mogla prošetati po gradu sa crnim okicama i tankom linijom tuša. Hrabro sam stavila sjenilo i odlučila kud puklo da puklo staviti ovaj liner.

Stavila sam ga savršeno, kist je odličan, lagan, odlično sam ga "napunila" gel linerom, a nanesla ga još bolje.
I onda se dogodio taj nemili događaj kad je voda tokom pranja kose završila u mojim očima. Na to sam si pomislila ajde, idem tu 15 godina, ne ću prigovarati, nikome nije bila namjera mene oprati po licu. Ali sam bila nesretna što mi je liner unišen, a još sam mislila u dućan itd.

A kad sam se pogledala u ogledalo šok! Liner je bio na mjestu, nije se uopće razmazao, nije ga bilo svugje... Nevjerojatno! Sve je stajalo na mjestu i nitko ne bi rekao da sam dobila vodu u oči!

Nisam ga koristila više od još neka 2-3 puta, ali ovo me je oduševilo.

Ima li tko slično isustvo?

Primjedbe

  1. Bitno da je vodootporan! :D
    Ja sam odustala od linera bilo koje vrste, ali me ovaj mami na kupnju, nekako mi je fensi :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja obožavam MAC-ov ali sada bi i ovaj isprobala ;).

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare