Preskoči na glavni sadržaj

New In

Elizabeth Arden Intervene okoločna krema - što reći ukratko o toj liniji osim must have. Ovo mi je treća posudica i volim ju jer je lagana, a učinkovita. Odlična je za prije make up-a, odlična je za prije spavanja, a odlična je i za sakriti podočnjake.


Vichy deo roll on - počela sam ga koristiti prije ljeta, znate ono vrućine i sl, ne ostavlja tragove, a jednako je efikasan sada kad se deblje oblačimo.


Syoss ulje za kosu - predivan sjaj, odlično se upija. I nije crvene boje, samo je takva bočica. Odlično je za moju isušenu i izmučenu kosu. Puno življe izgleda i puno je sjajnija, a da nije masna.


Syoss tretman - čudo u maloj bočici. Koristi se za dubinsku obnovu, i to: prije pranja, umjesto maske ili se može nanesti uvečer, a isprati ujutro. Uzela sam ga slučajno, nisam ni čitala što radi, niti što obećaje, a ispostavilo se da od kose npravi svilu! Ima još jedna varijanta i definitivn kupujem i drugi primjerak iz neke slične linije Syossa.


Toleriane puderi* - dva nova, jedan pjenast, drugi kremast. Probala sam ih do sada nekoliko puta, na prvu su mi se svidjeli i definitivno ću ih malo bolje isprobati.


Le Volume De Chanel - a sada i full size jedne od najboljih maskara koje sam probala u zadnje vrijeme. Chanel maskare su mi nekako najbolje. Iako sam otišla u parfumeriju da kupim Givenchy Noir Couture, eto završila sam sa Chanelom!


LRP Redermic Yeux* - teška artiljerija za podočnjake i natečenost. Isprobano par puta i dosta dobro radi, a uz vrijeme tuluma koje dolazi ova krema će imati prilike pokazati se.


Balea flasteri za podočnjake - tko ih nije imao? Uvijek hladni, riješe natečenost i koža je zaglađena.


Melem - ipak ide zima pa treba imati jednu malu okruglu posudicu, zima, vjetar, grijanje, treba imati nešto što mazi kožu. Usne su sada sigurne.


LRP Cicaplast krea za ruke* - jedna odlična krema za ruke, čuva ih od isušivanja i hladnoće, ugodne teksture i baš njeguje kožu. Hrapave ruke su u času meke i nježne.


LRP Cicaplast balzam za usne* - njeguje usne, okus nije baš nešto, ali stvar bi značajno popravilo da je dodana neka boja možda?


Elizabeth Arden Visible Difference hidratantna krema za oko očiju - ovo mi je krema za gornji kapak, tamo mi je koža isušena, naborana i nekad  mi je teško nanesti olovku ili tuš jer mi je koža malo izborana. Od ove kreme stvar bude puno bolja, odlična je i želim probati još Visible Difference krema.


Max Factor lakovi za nokte - zlati, sivi, plavi, zlatni, nikad dosta boje za nokte.


Balea pjene za kosu - nisam ih još probala, nemam inspiraciju za frizuru za koju treba pjena, ali doći će to nekad.


Balea losion za tijelo - ulovila sam i drugu tubu ovog losiona jer mi je odličan. Nahrani kožu, a ne masti. Miris je baš nježan i spominju su dijamanti.


Afrodita i Nivea maske - treba se opskrbiti maskama, ako smo vani puše vjetar i isušuje, ako smo unutra grijanje isušuje kožu. Karotin maska hrani kožu, a Nivea peel off skida ljuskice. 


Nuxe piling - uskoro recenzija, jedan dobar piling, ali mi je umivaonik jako prljav poslije. Sadrži jako puno zrnaca i lijepo polira lice. Baš je meko poslije i glatko, spremno za neki dobar serum.


Elseve maska za kosu - recimo solidna maska, ali miris joj je neponovljiv. Uporno ju kupujem samo zbog mirisa jer kosa miriši tako neodoljivo, cijela prostorija miriši po mojoj kosi, ne pretjerujem.

Evo, to je novo kod mene u zadnje vrijeme. Detaljnije o tome, nadam se, uskoro.

*PR uzorci

Primjedbe

  1. Baš me zanima taj Syoss tretman za kosu, vec ih neko vrijeme čekiram :D
    Chanelicu necu ni komentirati koliko sam ljubomorna :D odlicna maskara, odlicna!
    Super noviteti :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Krenula sam da izdvojim jedan, drugi, treći proizvod a na kraju mi se sviđaju baš svi.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare