Preskoči na glavni sadržaj

Max Factor Colour Elixir

Davno sam ih kupila. Tek su bili novost na tržištu i odlučila sam se za ove dvije light nijanse - jedna pink, jedna peach. Iskreno, pink mi je draža. Nisam ih do sada imala na usnama dulje od 2 sata pa ne znam kako izgleda onaj dio oko postojanosti, ali za 2 sata nošenja je sve bilo ok. Prije ruža i sjajila uvijek stavim malo balzama, ali za ove usne moraju biti suhe. Onda prođem olovkom i ostane lijepa, sjajna boja. Finiš im je da su konkretne boje kao ruž, a sjaje se kao sjajilo. Najjednostavnije rečeno.

Nanošenje mi se jako sviđa. Nemogu fulati s njima, netreba olovka za ocrtavanje ruba, kist i bla bla. Lagano potegnem olovkom oko rubova, pa popunim usne i još malo više stavim na sredinu da s više sjaje.

Druge boje nisam probala jer mi nekako nisu za mene. Ne sviđa mi se što ih moram šiljiti, nisu kao Debrorah da se odvrću, ali što je tu. A zbilja je nespretno šiljiti ih i čistiti šiljilo jer ostavljaju šiljilo masno, pa je to malo koma.

Nisam ih uspjela detaljnije probati jer jednostavo imam previše make up-a! 

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i