Preskoči na glavni sadržaj

Nuxe piling


Nisam namjeravala kupiti ovaj piling, iskreno. Namjera mi je bila kupiti u ljekarni Nuxe piling, ali onaj bijeli, u duguljastoj bočici. Imala sam ga prije i bio je dobar. Kako nije bilo toga, uzela sam ovaj. Koliko se sjećam pakiranje je puno manje, onog je bilo sigurno dva puta više i znam da sam ga koristila dugo, nekoliko mjeseci.


Piling dobro radi svoj posao. Ima i sitna, i srednja i krupna zrna i zrnca koji dosta dobro poliraju kožu i nisam primjetila neke prevelike ostatke ljuskica na licu. Isto tako nisam primjetila ostatke pilinga posije umivanja (s presitnim česticama kod nekih pilinga se to zna dogoditi i zna biti jako iritantno kad ostane zrna nekim čudom oko očiju, a onda kad stavljam kremu to zna biti bolno). Srećom Nuxe se dobro ispire.

Ajde, jedan šaljivi nedostatak je to što s njim zaprljam cijeli umivaonik. 


Dosta je gust i to mi se je svidjelo. Volim kad su proizvodi za njegu gusti i "konkretni". To je uvijek plus jer ih tako ne trebam dugo trljati. Čitala sam davno da većina pilinga oštećuje kožu, pa zato izbjgavam manijakalno ribanje lica pilingom.


Spominju su ruže, miris je bio neki lagani, ništa pretjerno. Volim kad proizvodi miriše, a da opet nije prenapadno.


Sve u svemu, piling je bio ok. Mislim da sam ga platila oko 150 kn i definitivno mislim da je to previše. Rijetko kada kupim neki piling koji je skuplji od drogerijskih jer mislim da je to čisto bacanje novca. Znam da dosta Vas ne djeli ovo mišljenje, ali mi je jednostavno žao dati 150-300 kn za gel koji koristim 1 minutu na licu i bacim ga u kanalizaciju. 

Ako tražite nešto lagano, efikasno iz srednjeg cjenovnog ranga kozmetike, onda je to to.Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i