Preskoči na glavni sadržaj

Ovih dana ne mogu bez ....


Melem - ako Vam ga ja moram "otkriti" onda Vas sram bilo! Uvijek trebam imati jedan na dohvat ruke za usne, hrapavu kožu na licu ili rukama, pete, ma bilo gdje. Svugdje gdje zimi koža nije meka, Melen spašava stvar.


Cicaplast levres* - balzam za usne od LRP-a. Divota ukratko. Ista ona gusta tekstura original Cicaplasta, ali sada za usne. Znate što je rezultat? Usne meke poput bebine kože!


Aplikator je ok, ali radije volim razmazati prstima. Ovo malo čudo stane u torbu, svaki džep itd., tako da ove zime nema dosta dobrog izgovora da ispusane usne. Nema!


Sama tekstura je poprilično gusta, ali ipak je zima, pa ne vidim ništa loše u tome. Ne očekujte da ćete nanijeti omiljeni ruž na ovo, eventualno malo sjajila, ako je Cicaplast u tankom sloju. Ovo je balzam s kojim mirno možete u šetnju par sati po zimi.


Elizabeth Arden Visible Difference okoloočna krema - super hidratantna krema, ako ne i jedna od najhidratantnijih krema. Draža mi je čak i od Dirove (i mom novčaniku jer za puno manje novaca dobijem puno hidratantniju kremu). Lagana je, nanosim ju ujutro i uvečer. 

Budući da je jako lagan ne ostavlja nikakve masne tragove, brzo se upija, ne radi nikakve proble za maskaru ili sjenila. Nisam imala problema s nanošenjem tuša nakon nje.


Jedini nedostatak je možda što je samo hidratantna, ne radi ništa po pitanju bora. Dobra je za natečenost i plavetnilo oko očiju, ali mi nedostaje da malo zagladi moje prve bore. Zato ju moram kobminirati sa Vichy serumom ili Elizabeth Arden Intervene.


Syoss ulje za kosu - nanosim ga poslije feniranja i peglanja. Na prvu je u dlanu užasno masno, ali se onda jako dobro upije u kosu i kosa nije masna, nego baš zdrava. Bojala sam se da će mi kosa izgledati kao da sam umočila u fritezu, ali sve se upije i kosa baš zrači životom.


Ulje je zaista ulje i mislim da će se svatko uplašiti kako izgleda masno, a na potpuno se upije u kosu.
Plus, miris je odličan.

I da, ovih dana čitam Gloru Glam (ima puno lijepe šminkice spomenute, odjeće, cipele, a najviše mi se svidio dio oko donjeg rublja), definitivno vrijedi pogledati. Također, čitam jedan divan časopis Ljepota&Zdravlje. Prvi put sam se susrela s njim u salonu za masažu i baš mi se svidio tako da ga sada kupujem svaki mjesec. Ovaj mjesec je to obvezno štivo za nas bloggerice jer je jedan članak posvećen naše 3 drage kolegice. Obavezno pročitajte!

Naravno, nije ovo sve što koristim u zadnje vrijeme, ali ovo mi je nekako najdraže.

EDIT: ako netko zna kako doći do ove prekrasne košulje koju nosi Helena, neka dojavi, jako ju želim!

Primjedbe

  1. Stvarno si izabrala favorite! Jako me zanima ovo ulje za kosu, nadam se da ne masti previše :))

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare