Preskoči na glavni sadržaj

Kirsten Dunst za L'Oreal Professional




L’Oréal Professionnel s ponosnom predstavlja Kirsten Dunst, nagrađivanu glumicu, dobitnicu nagrade za najbolju žensku ulogu na 2011 Cannes Film Festivalu za svoju nevjerojatnu izvedbu u Melancholiji, glumicu koja glumi glavnu žensku ulogu u novom Hossein Amini trileru The Two Faces of January, koji u kina stiže 2014, kao prvu L’Oréal Professionnel glasnogovornicu koja će utjeloviti nadolazeća strateška lansiranja Wild Stylers iz Tecni.Art, Beach Waves i Absolut Repair Lipidium.

Rođena u New Jerseyu, SAD, ali njemačkog porijekla, Kirsten Dunst ima prirodnu ljepotu i jedinstven duh. Ona je jedna od najtalentiranijih mladih američkih glumica svoje generacije i savršeno utjelovljuje vrijednosti L’Oréal Professionnela. Njezina strast za modu i trendove znači da se stalno igra sa svojim stilom. Kada se sprema za novu ulogu, Kirsten Dunst uvijek spremno radikalno mijenja svoju boju kose od crvenih tonova do sjajnih blond nijansi, od blagog sofisticiranog do divljeg, neukrotivog stila, kako bi se najbolje spremila za ulogu.

Filmografija Kirsten Dunst uključuje preko 50 filmova što je čini jednom od najproduktivnijih glumica u posljednja dva desetljeća. Znatiželjna o onome što život nudi, Kirsten je izrazito temeljita zbog čega se uloge koje bira kreću od velikih produkcija u kinima do nezavisnih filmova koji ruše barijere.

Kirsten Dunst započela je svoju karijeru u ranoj dobi nominacijom za Golden-Globe za ulogu Intervju s vampirom, gdje je glumila razigranu vampiricu lica kao u lutkice koja osvaja već dugo mrtvo srce lika kojeg glumi Brad Pitt. Njena izvedba u trilogiji Spider-Man gdje glumi lik Mary Jane Watson jedna je od najuspješnijih prekretnica njene karijere koja joj je donijela izrazito pozitivne kritike. Mnogi kritičari hvale njenu sposobnost transformacije u lik s kojim je postigla stvarnu i rijetko viđenu vezu s partnerom na platnu, Tobey Maguire-om.

Kao muza Sofie Coppole, Dunst je 2000-te odigrala Marie Antoinette, šarmantnu teatralnu dramu gdje je njena stilska izvedba dodatno pogurala njenu karijeru. Dunst se istaknula te je iznimno hvaljena za ulogu depresivne žene u Melancholiji Lars von Trier-a, u ulozi kakva još nije viđena. Film je doživio pozitivne kritike i Dunst je dodijeljena nagrada za najbolju glumicu na 2011. Cannes Film Festivalu.

U 2014. izlazi najnoviji triler Hossein Amini-a, The Two Faces of January, u kojem glume i Viggo Mortensen i Oscar Isaac. U siječnju će Kirsten Dunst započeti snimanje na novom Jeff Nicholsonovom SF filmu, Midnight Special, u kojem glumi glavnu ulogu s partnerima Joel Edgerton-om i Michael Shannon-om.

Osjećam povezanost s L’Oréal Professionnel-om. Brand je izrazito povezan s modom te cijenim njegovu predanost inovacijama, stalnim stvaranjem novih profesionalnih usluga i proizvoda s kojima se postižu trendi stilovi. L’Oréal Professionnel omogućava frizerima da transformiraju i otkriju ljepotu u svakoj ženi na svijetu. Zbog toga sam jako ponosna što sam dio ovog divnog projekta.” kaže Kirsten Dunst.

Kirsten Dunst posjeduje bezvremensku ljepotu i moderna je žena izrazito povezana s modom. Ima snažnu osobnost i radi vlastite izbore. Njena izrazita profesionalnost i posvećenost izvrsnosti čine Kirsten jednom od najtalentiranijih glumica koju sam ikada susrela. Posjeduje savršene atribute za utjelovljenje novih vrijednosti L’Oréal Professionnela.” kaže Anne-Laure Lecerf, međunarodna izvršna direktorica L’Oréal Professionnela.


KIRSTEN DUNST ZA L’ORÉAL PROFESSIONNEL
Kirsten Dunst bit će lice triju ključnih lansiranja u 2014., koja će biti otkrivena ekskluzivno u L’Oréal Professionnel salonima:
  • Wild Stylers iz Tecni.ART: profesionalna linija za styling kose kojom se stvaraju rock, grunge lookovi, sexy razbarušeni stil koji se mogao vidjeti na modnim pistama nedavno održanih tjedana mode. U L’Oréal Professionnel salonima od travnja 2014.
  • Beach Waves: dosad neviđena usluga teksturizacije kose u salonima kojom se postiže svježi izgled „kao s plaže“ koji traje do 8 tjedana. Ovaj look je must-have stil za novu sezonu proljeće/ljeto 2014. U L’Oréal Professionnel salonima od svibnja 2014.
  • Absolut Repair Lipidium: napredni protokol inspiriran tretmanima kose iz Brazila koji 100% obnavljanja oštećenu kosu u samo jednoj salonskoj usluzi. U L’Oréal Professionnel salonima od lipnja 2014.

L’ORÉAL PROFESSIONNEL
L’Oréal Professionnel je profesionalni brand N°1 diljem svijeta s aktivnostima koje se organiziraju oko četiri glavnih područja ekspertize: boja, njega kose, teksturizacija i styling kose. Stvoren od i za frizere L’Oréal Professionnel postao je premium brand ekskluzivan u salonima koji ne samo da nudi najnaprednije proizvode nego i usluge rađene po mjeri koje frizerima omogućavaju postizanje modernih i trendi lookova. L’Oréal Professionnel službeni je partner Pariških tjedana mode, a koristi se u backstage-u tjedana mode u New Yorku, Londonu i Milanu. L’Oréal Professionnel frizeri jedini su stručnjaci koji su u stanju neposredno i trajno transformirati kosu te otkriti ljepotu u svakoj ženi. Ambicija branda je potvrditi svjetsko vodstvo kao trendsettera te valorizirati know-how frizera pomoću naprednih inovacija. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare