srijeda, 1. siječnja 2014.

La Roche Posay Cicaplast

Konačno je došlo vrijeme da napišem nešto o ovoj maloj tubici. Kada sam ugledala tubu na kojoj piše Cicaplast i još k tome ide na usne, bilo mi je čudno, ali sam pomislila da bi to moglo biti dobro jer me Cicaplast spašava po pitanju ruku i ostalih dijelova suhe kože po tijelu.


Slatka mala tubica sadrži 7.5 ml balzama za usne koji njeguje, štiti i ostavlja film na usnama. Inače volim kad mi balzam ostane na usnama, a ne kad sve upije. To pogotovo volim u ovom hladnije doba godine jer mi se tako usne ne isušuju. Tubica ima zakrivljen vrh koji može služiti kao aplikator, ali ja radije istisnem malo na prste i nanesem na usne.

Sa balzamom sam zadovoljna po pitanju njege, ali po pitanju okusa nisam. Dosta je neugodan, a pogotovo kada nanosim balzam direktno iz tube. Nekako imam dojam da plastični aplikator još više pogoršava okus, pa zato radije istisnem malo balzama na prst. Znam da La Roche Posay radi zdrave proizvode i ne koriste sve i svašta, ali malo okusa ne bi štetilo u ovom slučaju.


Balzam je gust, bijele boje, a kada se razmaže proziran je na usnama i ne primjećuje se. Ne sjaji se ili nešto slično. Ne koristim ga kao podlogu prije ruža ili sjajila jer je presklizak za nešto nakon njega. Sjajilo još nekako uspijem nanijeti, ali ruž ne. Balzam je gust i najbolje ga je koristiti samo za njegu. Najradije ga koristim po noći i budim se sa savršeno mekim usnama.

A sada sam došla na jednu dobru ideju! Ako ga probam pomješati na ruci sa malo ruža i nanesem kistom, dobit ću obojeni balzam. Baš ću probati!

Nema komentara:

Objavi komentar