Preskoči na glavni sadržaj

Pametna krema od Chanela


Iz Chanela tvrde da su napravili kremu koja je pametna. Ako dobro shvaćam krema se prilagođava koži, evo kako kažu u originalu:

Because every woman wears her age differently, Chanel introduces a new era of smart skincare customized to each woman’s unique needs, lifestyle and life story. Intuitive anti-aging technology adapts to your skin to deliver targeted lifting action for the look of optimal firmness. 


Ova mala pametna košta 165 dolara. Bude tko probao da nam javi?


Primjedbe

  1. ja ne , a i kad mi jave , isto ce mi biti ...sigurno je pametna po toj ceni =))

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i