Preskoči na glavni sadržaj

Probudila sam se natečena ....


.... i to jako, ovaj put! Spavala sam čak punih 12 sati i možete misliti kako sam izgledala nakon toga!

Prvi spas kad sam tako natečena je dobro umivanje u hladnoj vodi. To me ujedno i razbudi i smanji natečenost. Ne koristim hladne lice i sl, ne da mi se to. Par puta se umijem sa hladnom vodom, to je dobro za prvi šok i početak rata sa natečenosti.

Slijedeće što radim je Merz maska za oko očiju. Pakiranje je nespretno, zato si uvijek jednu vrećicu presipam u ove male posudice što ih ima u svakoj ljekarni, puno je jednostavnije nego se mučiti sa istiskivanjem.


Korak 2 mi je maska u debelom sloju i neki lagani doručak, jogurt i banana. I usput pokušavam doći k sebi. :-)


Sada se maska već upije i nakon toga stavljam flastere za podočnjake - hladni su i odlični za natečenost, a plus toga još smanjuju plave krugove. Danas se samo da sam bila plava ispod očiju, nego i iznad vanjskog kuta oka. Zbilja mi nije jasno što se je sa mnom dogodilo tokom noći! 


Nakon toga može pomoći još samo Elizabeth Arden - Intrevene na podočnjake, a na kapak Visible Difference.


Intervene volim jer smanji natečenost, ublaži onu groznu boru koja mi se uvijek pojavi kad sam natečena, maskira plavetnilo pod okom jer se nekako fino presijava, nešto neprimjetno bijelo u toj kremi to popravi.



A za Visible Difference mogu reći super hidratantna krema koja smanji natečenost na kapku! Da, danas je bilo tako grozno. Mislim da sam rijetko kada bila ovako natečena.



Za ekstra probleme još ponekad koristim i Redermic, ali o njemu dugom prilikom. Redermic mi je super za onu ranije spomentut boru. Naime ispod lijevog oka mi se svaki put od natečenosti pojavi bora koja je velika kao cijelo oko, počinje gotovo u unutarnjm kutu i završava u vanjskom kutu oka. Nevjerojatno!

A oove divote ispod su moža uzork mojih podočnjaka. Radila sam ih jučer cijelo popodne i večer, nisu komplicirani, nego sam ih jako puno radila. A jedan od sastojaka je i kikiriki, kojeg sam jela cijelu večer!


Čak ako i jesu oni krivi, opraštam im - ipak, Nutella i kikiriki u jednom su jako fini, probajte Nutella iznenađenje. Neće požaliti, samo moj savjet je stavite malo više brašna, lakše je raditi s njima. 


Primjedbe

  1. Pozorno sam čitala post i pratila dojmove i onda me zadnja fotka izbaci ... pad koncentracije.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam znala da Intervene pomaže za podočnjake. Inace to mi je jedna od top krema i mislim da više ne proizvode.

    Uuuu, ovo Nutela iznenađenje izgleda savršeno!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Molim? Da ne proizvode Intrvene više? Neeeeeeeeeeeeeee

      Izbriši
    2. Pa zato više ni nema Intervene na službenoj stranici, šteta.

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare