srijeda, 1. siječnja 2014.

U zadnjih godinu dana sam promijenila ....
1. Nikoja šminka, krema, serum ili tko zna koji proizvod ne pomaže u dane kada nisam onako, u elementu. Dobro, ok su kreme koje služe kao aromaterpaija, ali ništa ne može tako dobro prikriti umor. Kad sam sretna to se najbolje vidi na licu, i to sam najmanje šminke. 
Moj zaključak je da je najbolji proizvod za uljepšavanje sreća i zaljubljenost.

2. Zaista je dobro za kožu redovno vježbanje i pijenje puno vode. Uvijek se divim kako mi koža izgleda nakon sat i pol vijače, utega, trbušnjaka, lopte za pilates itd. Kad se radi na tijelu i koža  izgleda bolje i zdravije.


3. Flasteri za oko očiju - ma od sada ću ih koristiti kad god stignem, jako su korisni, jako dobro zaglade kožu oko očiju.


4. Posvećivanje više pažnje njezi nego šminki - kad dovedem lice u stanje da je gotovo savršeno, uvijek ga je lakše našminkati. Kad je koža ujednačena, podočnjaci smanjeni, pore čiste, a koža zdrava i sjajna, tek malo šminke će učiniti čudo. Zato redovno koristim serume, njegujuća ulja, kreme koje hrane kožu, serume za oko očiju, sve što njeguje kožu je uvijek dugoročno bolje od onoga što skriva nedostatke. U zadnjih pola godine koristim puno manje make up-a, ponekad samo maskaru i puder u prahu. Ako ispod imam Nuxe zlatno ulje i preko stavim Dior puder u prahu, lice je odlično, okupano zlatom i zlatnim odsjajem.


5. Njega tijela - nema večeri da ne nanesem koncentract protiv celulita, za učvršćivanje i reodvni (obični) hidratantni losion na ostali dio tijela. Posebnu pažnju posvećujem trbuhu, guzi, bokovima i nogama. Moji favoriti su Nuxe losion i ulje te Nikel ulje bršljana. Nuxe odlično njeguje i radi svoj posao, miriši predivno, ali od Nikela je koža malo više mekanija. Ustvari, od ulja bršljana je koža jako mekana, neopisivo, kao bebina.

Nema komentara:

Objavi komentar