subota, 11. siječnja 2014.

Vichy Capital SoleilVichy na zimskom suncu savjetuje upotrebu najviših zaštitnih faktora kako bismo unatoč štetnim sunčevim zrakama očuvali idealnu kvalitetu, ljepotu i zdravlje naše kože. Linija CAPITAL SOLEIL sadrži proizvode za najvišu zaštitu lica i izloženih dijelova od sunca tijekom zimskih dana. Sve proizvode iz linije Capital Soleil odlikuje filtarski sustav s patentiranim filtrom Mexoryl® XL širokog spektra koji učinkovito štiti kožu od UVA i UVB zraka, te mineralni kompleks koji jamči dodatnu zaštitu osjetljive kože izložene suncu.

Vichy već od samih začetaka u 30-im godinama prošloga stoljeća razvija koncept kozmetike u službi zdravlja i ljepote. To je načelo naročito važno kad je riječ o proizvodima za zaštitu od sunca. Iako tokom zimskih dana sunce odašilje manje topline nego ljeti, svejedno emitira znatnu količinu UV-zraka koje su često uzrok kratkoročnih, ali i dugoročnih oštećenja kože. Opekline, prerano starenje kože, nastanak bora i sunčanih pjega, isušivanje i zadebljanje kože na najizloženijim dijelovima tijela kao što je lice, posljedice su nezaštićenog izlaganja suncu. Obzirom da se čak 85% sunčevih zraka reflektira o snijeg, sunce je posebno opasno kod zimskih aktivnosti kao što su skijanje ili sanjkanje. Na višim nadmorskim visinama koža je bliža suncu te je zbog toga zaštita od zimskog sunca od posebne važnosti.


Linija Capital Soleil sadrži proizvode prilagođene njezi svih vrsta kože (dječje, odrasle, masne i suhe). Jedinstvenu Capital Soleil formulu čini sustav filtera s aktivnim sastojkom Mexoryl® SX-XL te mineralni kompleks. Sustav filtera djeluje protiv UVB-zraka na površini kože i UVA-zraka dublje u koži te sprečava hiperpigmentaciju dok je mineralni kompleks izvorni prirodni antioksidans iz termalne vode Vichy koji služi za zaštitu osjetljive kože od sunca te jamči dodatnu zaštitu.

Laboratoriji Vichy preporučuju upotrebu najviših zaštitnih faktora tokom zimskih aktivnosti. Uz zaštitu kože lica važno je istaknuti i zaštitu usana koje ne proizvode kožne pigmente ili melanine te zbog toga nemaju prirodnu zaštitu od UV-zraka.


CAPITAL SOLEIL: IDEALNA KOŽA I ZIMI

Baršunasta krema za ljepši izgled kože SPF 50+ ( normalna do suha koža lica) , dry touch finish za lice SPF 50+( mješovita do masna koža lica) i stik za najvišu zaštitu osjetljivih područja SPF 50+/ UVA 20 XL samo su neki od proizvoda iz linije CAPITAL SOLEIL prikladni za boravak na zimskom suncu. Proizvodi su bez parabena, hipoalergeni i sadrže termalnu vodu Vichy. Ispitani su pod dermatološkim nadzorom i primjereni i najosjetljivijoj koži.

Kako bismo se sa zimskih praznika vratili u punom sjaju moramo misliti na zdravlje i ljepotu naše kože, te vam stoga linija CAPITAL SOLEIL pruža idealnu zaštitu od sunca zimi!

Dry touch finish za lice SPF 50+: 123,96 HRK*
Baršunasta krema za ljepši izgled kože SPF 50+ : 127,94 HRK*
Stik za najvišu zaštitu osjetljivih područja SPF 50+/ UVA 20 XL: 64,92 HRK*

*neobavezujuća preporučena cijena

Nema komentara:

Objavi komentar