Preskoči na glavni sadržaj

Vikend bolesne beauty blogerice


Nakon divnog tjedna ovo je trebao biti odličan vikend, također. I petak uvečer je bio ok, ali od subote ujutro je sve otišlo k vragu.

Počela sam vikend sa već tradicionalnim uređivanjem obrva. Do sada sam to radila onako u prolazu, kad vidim da jedna štrši, iščupam ju. Ali više ne, sada su petak ili subota rezervirani za to. I obrve su mi puno urednije. Za čupanje ne koristim nikakvu ekstra pincetu, običnu iz DM-a, ali malo zakrivljenu na dnu.


Točnije, ovog oblika. S tom sam se baš nekako pronašla, dobro mi sjedne u ruku, dobro primi obrve i mogu s njom iščupati dlaku bez pucanja (što sa jako puno drugih pinceta nisam uspjela).

Slijedeća stvar koju volim subotom obaviti jer otići u male beauty shoppinge - Bipa, DM - ništa spektakularno - malo šampona, maske za lice i kosu, neke mirišljave losione za tijelo. Od toga ovog tjedna ništa jer kad sam to namjeravala grlo me je počelo boljeti sve više i više. Pa nakon toga i temperatura, kašalj i znate kako dalje ide upala grla. Brže sam otišla u subotu popodne pronaći doktora opće prakse da mi napiše antibiotik jer nikoji moj prirodni lijek nije mogao pomoći. Kroz nekih sat vremena sam uspjela i sada sam smlavljena od prejakih tableta, nos mi je crven kao Rudolphu i istražujem koje su papirnate maramice najmekanije.

Ne kaže se uzalud svako zlo za neko dobro, uvijek ju imam u glavu. Da nije mojih stalnih upala grla ne bih znala da je Melem najbolja stvar za iritiranu kožu. 


Kad imam upalu grla nos pušem svakih nekoliko minuta, doslovno. Od toga mi se koža oko nosa jako zacrveni, oguli, peče me na dodir i baš sam nesretna. Dugo sam to probavala riješiti sa Bepanthenom i sl. kremama. Način na koji ih koristim je da ispušem nos i odmah nanesem kremu, jedino je to način ta preživim tjedan dana puhanja nosa bez krastica po nosu. Ali od svake kreme bi me prije ili kasnije ipak počelo peckati. Ali zato s Meleomom nemam problema, gust je i nikada, ali baš nikada me ne peče koža. A što je još bolje, nos nije niti pretjerano crven! Zaista je Melen najbolji!

Kako su me antibiotici počeli malo spašavati i malo sam došla k sebi, morala sam se utješiti s nečim. Kozmetika, odjeća, rublje - sve je na tapeti!


Intervene u svim oblicima i naravno, Visible Difference. U Elizabeth Arden sam se baš nekako pronašla. Sve kreme su mi odlične. Intrevene više koristim kada sam umorna, natečena i kad se vidi da sam bila pod stresom. Imam 25 godina i ne vidim ništa loše u korištenju anti-age kreme, čisto preventivno.



Visible Difference mi je više za dane kada mi treba hidratacija i opuštanje kože. I jedna i druga linija krema su mi drage i definirivno mislim da ću ostati jako dugo na Elizabeth Arden. Odlična mi je kombinacija Visible Diffrence okoločna na gornji kapak, Intervene na donji. Za redovnu njegu Visible Diffrence dnevna i noćna krema, a kada sam umorna onda obavezno noćna Intervene. Ona baš oživi čovjeka kao malo što.

Da, maloprije sam naručila jednu Intervene kremu i losion. Luda sam za njima! 
I to sam samo 16 eura na jagodici! Požurite!

Mango shop - onaj tko ga je smislio je i moj prijatelj i neprijatelj. Ono što mi se jako sviđa je to što odjeća stiže zapakirana, nenošena, neprobavana, divota i još k tome divno miriši!


Čekam da mi dođe jedna suknja, ali je rasprodaja pa je malo sporije! Stpljen, spašen!

Ovog vikenda je opet moja manijakalna opsjednutost donjih rubljem isplivala, a kako i ne kad je Liscinoj web stranici osvanula proljetna kolekcija, a dio je već u web shopu! I kome još je prošla kolekcija na sniženju (iako je vrlo malo toga što nisam već kupila).

Već sada imam favorite u novoj kolekciji. 

 




U zadnje vrijeme mi se jako sviđa i rublje u H&M. Kvaliteta je zaista odlična, sve mi odgovara kao i iz Lisce. Pa evo i favorita od tamo!







Sada još samo pričekam da to sve dođe u prodaju i kod mene je.

Primjedbe

  1. Krasan post ... baš ono što nam trena za kraj tjedna, čisto ležerna tema i laganini.

    OdgovoriIzbriši
  2. Otprilike i moj vikend ovako izgleda, samo mi je čupanje obrva prava tlaka :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Super post i korisne informacije! Ovo za Mango nisam znala.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu