Preskoči na glavni sadržaj

WAHL figaro


Kako prvo se moram zakačiti za cijenu - ovakav figaro je do nedavno bio dostupan na Feel Unique, ali ono što mi je čudno je cijena! Ja sam svoj kupila kod trgovkinje profesionalnom opremom za salone na 140 kn, a ovaj je na Feel Unique koštao preko 40 dolara! Nije mi jasno, ali sam eto sretna što sam za malo novaca ugrabila super figaro!

Ovo nije moj prvi figaro, zapravo drugi. Prvi eto ga stoji u sobi u polici i ne koristim ga jer sam s njim samo spalila kosu, a preširok je tako da od kovrča ne ostane ni k. To me je jako naljutilo! Dala sam mu nebrojeno puno puta i zaključila da mi treba nešto tanji figaro! I to je bio pun pogodak. 

Ovaj ljepotan, promjera 2,5 cm radi odlične kovrče. Kosu prije uvijanja sa figarom volim ostaviti da se osuši sama i onda pramen po pramen omotam oko figara i ostavim kojim 10 sekundi i rezultat je odličan - savšeni uvojci. Iako je figaro tanak, ovisno kako omotam kosu mogu postići različite kovrče.Kada želim valove u kosi i ležerno onda omotam lagano, kada želim biti kao hollywodska diva onda omotam malo čvršće. A kada želim uvojke kao da sam iz doba baroka, onda dignem ovaj mali poklopac i vrtim figaro, a ne kosu. Inače, preferiram način da vrtim kosu oko figara, rezultat je tako više prirodniji.


Prezadovoljna sam s postojanošću kovrči jer stoje sve dok ne operem kosu. Prežive i teretanu i spavanje i vjetar, i to sve bez trovremenskog Tafta! :-)

Ovaj figaro ima jednu jačinu, nema pojačavanja, nema smanjivanja temperature, stalno radi jadnako. Ugrije se jako brzo, obično je dosta dok nasprejam kosu sa nečim za zaštitu i mogu lagano početi sa uređivanjem.

Inače, za obakve pothvate treba mi oko pola sata jer moram pramen po pramen motati oko figara, ali isplati se. Svaki put kad sam gotova i pogledam se u ogledalo, nije mi žao držanja ruke pola sata u zraku.

I evo kako to izgleda nekih pola dana poslije. Uopće se nisam trudila, a ovo je slikano uvečer, pod jako lošim svjetlom.


Vidi se da sam već bila u i pidžami! :-)


Ako želite dobar figaro, ovo je savršen figaro. Koristi se i u salonima, tako da ako je dobar za profesionalnce, nemamo o čemu diskutirati.Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i