Preskoči na glavni sadržaj

Givenchy vs. Givenchy


Da, nisam luda. Radim Givenchy vs. Givenchy. 

Lijeva bočica 30 ml, kupljena u drogeriji.
Desna bočica 50 ml kupljena na jagodici.

Zašto radim dramu?

Čep:
- kod drogerijske verzije se uopće ne drži, a kako je bočica manja prije sam ga potrrošila, ali čep nije stajao na bočici niti tjedan dana. Posebno sam nosila bočicu, a posebno čep.
- desna bočica od 50 ml i čep još uvijek stoji, dobro se otvara i kad stavim parfem u torbu ne moram tražiti čep po torbi!


Izgled bočice:
- drogerijska - prozirna,
- ona druga - nijansirana.


Miris:
- drogerijski - hrpa alkohola!
- onaj drugi  - pravi miris Ange ou Demon!


Zaključak:
High end u drogerijama ne ide u istoj rečenici!
Da, i ja sam bila jedna ot tih koja je poželila proći koju kunu jeftinije i kupila parfem koji je sve osim onog koji sam kupila kao pravi Ange ou Demon. 
Da se razumijemo, parfemi se proizvode i u Francuskoj, ali i u Bugarskoj itd.

Samim time da high end proizvodi postaju prelako dostupni, mislim da to ide na račun kvalitete.
U to sam se i uvjerila s ovim primjerom.

Primjedbe

  1. Joooj. Da stravicno je koliko su losi drogerijski parfemi. Nikad mi nije ni bilo jasno zasto to prodaju tako. Parfeme nikad ne kupujem po drogerijama. I ja sam se uverila koliko su losiji.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i