Preskoči na glavni sadržaj

Kerastase Initialiste



Prvi serum za postizanje savršene kose

VAŠU KOSU ČEKA SVIJETLA BUDUĆNOST
25 nakon što je stvorio prvu masku za kosu, Kérastase je opet prvi u inovacijama stvarajući revolucionarni proizvod za njegu kose koji vašu kosu tijekom vremena čini ljepšom.
INITIALISTE je prvi serum koji se bazira na biljnim matičnim stanicama koje djeluju na korijenu kose, omogućavajući kosi da raste jača, sjajnija i ljepša nego ikad prije.
Ekskluzivni Regenerativni Complex® štiti prirodno okruženje matičnih stanica i na taj način optimizira stvaranje biomaterijala kose, osnažujući vlakno kose.
Kosa ja dugotrajno poboljšana od samog izvora.
S INITIALISTE, inovacijom inspiriranom njegom kože, Kérastase je okrenuo novu stranicu u njezi kose, pokrenuvši novu eru biologije matičnih stanica.



ZNANOST MATIČNIH STANICA ZA STVARANJE SAVRŠENE KOSE
Istraživači u L’Oréalu oduvijek rade na shvaćanju onoga što stoji iza obnove i rasta kose. Nakon 24 godine istraživanja i 10 publikacija, L’Oréal Advanced Research otkrio je ključnu ulogu matičnih stanica u regeneraciji kože i kose kao i postojanje zaliha matičnih stanica u vanjskoj ovojnici folikula kose. Ova otkrića dovela su do pravog preokreta u shvaćanju kose, za čiju su dobrobit matične stanice važne jednako kao i za dobrobit kože. Istraživači su otkrili ključnu ulogu matičnih stanica u mikro okruženju i povezanost s kvalitetom vlakna. Zdravo okruženje podupire kapacitet folikula kose da stvori prekrasnu kosu.
Patricia Pineau, Direktorica znanstvene komunikacije u L’Oréal Research & Innovation objašnjava: “Matične stanice izrazito su dragocjene i njihovo okruženje ključno je za kvalitetu kose.“

U POTPUNOSTI NOVI REGENERATIVNI COMPLEX®
U samom srcu INITIALISTE-a, Regenerativni Complex® štiti okruženje matičnih stanica i na taj način poboljšava kvalitetu kose od samog korijena. Iznimna formula, razvijena kao serum za kožu, zadržava i optimizira regenerativni kapacitet folikula, te stvara prekrasnu, jaču, sjajniju i podatniju kosu, zahvaljujući:

  • Milijunima biljnih stanica uzetih iz tisućugodišnjih poznatih sorti jabuka. Dokazali smo njihovu sposobnost da optimiziraju okruženje matičnih stanica i zadrže njihovu regenerativnu moć.
  • Antioksidanti polifenoli štite matične stranice od „oksidativnog stresa“ – zagađenje, UV zrake, itd.
  • Glucolipid djeluje na vanjski dio ovojnice kose gdje se nalaze zalihe matičnih stanica. Lipidska komponenta konsolidira strukturu vanjske ovojnice folikula te na taj način poboljšava okruženje matičnih stanica. “Gluco” komponenta sačinjava rezervu energije koja poboljšava metabolizam stanice i omogućava brzi rast kose.
  • Nova generacija ceramida imitira ceramide koji su prirodna komponenta kose te na taj način jača otpornost kose i prianjanje kapilarnog vlakna.

NOVO DJELOVANJE KOJE ČUVA LJEPOTU KOSE
S INITIALISTE-om, Concentré Fondamental, Kérastase je stvorio novi univerzalni ritual kose za žene koje dugotrajno žele zadržati ljepotu kose.
INITIALISTE je serum koji se ne ispire, te se aplicira na opranu, ručnikom posušenu kosu, direktno na vlasište i prije stiliziranja. Ovo jedinstveno iskustvo dosad neviđenog rezultata savršeno se uklapa u ostale Kérastase rituale ljepote.

  • Kosa je ojačana i revitalizirana, već od prve aplikacije.
  • Nakon 10 aplikacija (oko 1 mjeseca), kosa je jača kod korijena, a kvaliteta kose je vidno poboljšana: podatnija, ljepša i jača, s 93% manje pucanja prilikom češljanja.

INITIALISTE djeluje na kapital ljepote kose čineći je jačom i ljepšom kroz sve faze njenog rasta.

Pakiranje: 60ml
Preporučena maloprodajna cijena: 319,00 kn

DOSAD NEVIĐENO OSJETILNO ISKUSTVO ZA VLASIŠTE
Tijekom aplikacije, ultra lagani i delikatni serum koji se prelijeva transformira se i stapa s vlasištem.

INITIALISTE pruža u potpunosti novo iskustvo koje je istovremeno osvježavajuće i senzualno. Serum brzo prodire u kosu, ne masti je te ga je izrazito jednostavno nanijeti. Sa svojim nježnim, svježim, profinjenim mirisom podsjeća na iskustvo kakvo nam pruža njega kože.



SAMO U KÉRASTASE SALONIMA

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare