subota, 1. veljače 2014.

L'Oreal Professionnel Liss Unlimited

Žene koje žele zagladiti kosu susreću se s istim problemima: previše volumena, kosom koju je teško raspetljati i kosom na koju utječe vlaga u zraku. Vlaga je najveći neprijatelj savršeno zaglađene kose.
Iz tog razloga žene od proizvoda za zaglađivanje žele odgovor na navedene probleme: smanjenje volumena, pomoć prilikom feniranja i dugotrajniji zaglađeni učinak na koji ne utječe vlaga.

Kako bi odgovorio na potrebe klijentica L'Oréal Professionnel lansira Liss Unlimited prvi program protiv utjecaja vlage na kosu*. Ova linija pružit će vam 4 dana savršene zaglađenosti čak uz 80% vlage.


Linija Liss Unlimited koristi tehnologiju pod imenom Keratinoil kompleks. Ovaj kompleks sastoji se od tri dijela. PRO-KERATIN - amino kiseline + protein žita za obnavljanje strukture kose kao kod pravog keratina. ULJE KUKUI & ŽUTOG NOĆURKA za jačanje kose, olakšavanje feniranja i zaštitu od vlage.


ŠAMPON MASKA SERUM DOUBLE SERUM

Liss unlimited šampon za zaglađivanja neukrotive kose
Kosa ostaje glatka do 4 dana*. Kompleks Keratinoil: kombinacija Pro-Keratina i hranjivog ulja kukuje i žutog noćurka omekšava, hrani i poboljšava teksturu vlakna kose.
Pakiranje: 250 ml
Preporučena maloprodajna cijena: 94,00 kn


Liss Unlimited maska za zaglađivanja neukrotive kose
Hrani i zaglađuje kosu. Kosa ostaje glatka do 4 dana*.
Maska: 200ml
Preporučena maloprodajna cijena: 152,00 kn

Liss Unlimited ulje za feniranje za sjaj i zaglađenost neukrotive kose
Ulje koje se brzo suši obogaćeno žutim noćurkom za pojačani sjaj: kontrolira nediscipliniranu kosu te pruža kosi sjaj i podatnost, istovremeno je čineći sjajnom i glatkom. Nanesite na vlažnu kosu i stilizirajte po želji. Može se nanijeti i na suhu kosu za ukroćivanje ili dodatni sjaj.
Pakiranje: 125ml
Preporučena maloprodajna cijena: 136,00 kn

Liss Unlimited Double Serum za zaglađivanje neukrotive kose
SOS Dvostruki serum za nediscipliniranu kosu: kosi pruža mekoću i podatnost, istovremeno je čineći discipliniranom, sjajnom i zaglađenom. Dvije različite faze (jedna obogaćena silikonom za zaglađivanje, druga sa škrobi) spajaju se kako bi zaštitili aktivne sastojke i optimizirali rezultate na kosi. Nanosi se na suhu kosu bez ispiranja.
Pakiranje: 30ml
Preporučena maloprodajna cijena: 136,00 kn

*Testiranje provedeno korištenjem šampon +njega s ispiranjem + njega bez ispiranja vs klasični šampon.

Ekskluzivno u frizerskim salonima

*PR Objava


2 komentara: