Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Teint Ideal




Hidratizirana i njegovana koža prirodnog izgleda očekivanja su svake žene u potrazi za puderom, no očekivanje broj 1 kada je u pitanju idealan puder je blistava koža. Vichy je sada korak bliže idealnoj koži s novom linijom pudera Teint Idéal: prvih Vichy blistavih pudera koji otkrivaju Vaš idealan ten. Proizvodi su primjereni za sve žene bez obzira na godine, dok su teksture prilagođene različitim tipovima kože. Inovativna tehnologija tekuće svjetlosti pruža maksimalni učinak blistavosti te lagane i nemasne teksture bez učinka maske i težine ujednačavaju ten dajući potpuno prirodan rezultat.

IDEALAN TEN VIŠE NIJE SAN

Što je za žene idealan puder? L'Oreal istraživanje* ukazalo je na tri glavna očekivanja kod odabira idealnog pudera: Koža prirodnog izgleda koja pruža osjećaj „gole kože” , dubinski hidratizirana i njegovana koža te broj 1 očekivanje potrošača svih tipova kože i dobi- blistava koža. San svake žene je dostići idealan ten koji otkriva njenu ljepotu i jedinstvenost. Vichy je sada korak bliže idealnoj koži s novom linijom pudera Teint Idéal koji otkrivaju idealan ten svakog tipa kože. Prirodan izgled, idealan ten i blistavi sjaj samo su neke od odlika nove linije Vichy pudera. Svi proizvodi objedinjuju naprednu formulu s aktivnim sastojcima i besprijekornim teksturama koje se stapaju s epidermisom te ga obavijaju svjetlošću. Puderi sadrže tehnologiju tekuće svjetlosti- moćne čestice koje reflektiraju i propuštaju svjetlost te pružaju kontinuirani i ujednačeni blistavi tok. Kompleks aktivnih sastojaka transformira kvalitetu kože te potiče njen idealan prirodan izgled.




TEINT IDÉAL TEKUĆI PUDER Blistavi tekući puder za otkrivanje idealnog tena za normalnu do mješovitu kožu pruža prirodan i ujednačen izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje**. Tehnologija tekuće svjetlosti “Liquid Light Technology” zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Teint Idéal tekući puder pruža učinak osvježenja prilikom svakog nanošenja, kao i baršunast, mat osjećaj na koži. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy.


TEINT IDÉAL KREMASTI PUDER Blistavi kremasti puder za otkrivanje idealnog tena za suhu kožu pruža prirodan i ujednačen izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje***. Tehnologija tekuće svjetlosti “Liquid Light Technology” zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Teint Idéal kremasti puder obogaćen je hidratantnim sastojcima i vitaminom E i Cg za dodatnu udobnost i zaštitu suhe kože. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy.



TEINT IDÉAL KOMPAKTNI PUDER Blistavi kompaktni puder u prahu za sve tipove kože ujednačava i korigira ten te pruža blistavi i prirodan izgled kože. Kompaktni puder dostupan je u dvije nijanse te sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog učinka na površini kože. Blistava i baršunasto-glatka tekstura osigurava postojanost tokom cijelog dana.



TEINT IDÉAL BRONČANI PUDER Brončani puder u prahu otkriva idealan ten i pruža osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Namijenjen je svim tipovima kože te je dostupan u univerzalnoj nijansi za svaki ten.




INTERAKCIJA IZMEĐU KOŽE I SVJETLA DEFINIRA LJEPOTU I BOJU TENA
Svako lice isijava 2 vrste svjetlosti: Reflektirana površinska svjetlost (epidermis) koja utječe na osvijetljenost kože lica te difuzna unutarnja svjetlost (dermis) koja utječe na blistavost i čistoću boja. Tehnologija tekuće svjetlosti utječe na epidermis i sadrži čestice koje reflektiraju i propuštaju svijetlost te omogućuju kontinuirani i ujednačeni tok svjetlosti za blistav ten. Kompleks aktivnih sastojaka za korekciju tena utječe na dermis za blistavost i čistoću boje tena.


VICHY PUDERI ZA SVAKI TIP KOŽE I NIJANSU TENA
Vichy linija pudera sastoji se od proizvoda primjerenih za različite tipove kože omogućujući svakoj osobi da otkrije upravo svoj idealan ten. Svi Vichy puderi su prilagođeni OSJETLJIVOJ koži, ispitani pod nadzorom DERMATOLOGA, NEKOMEDOGENI, HIPOALERGENI i obogaćeni VICHY TERMALNOM VODOM. Sadrže minerale izuzetno visoke ČISTOĆE, a učinkovitost im je KLINIČKI DOKAZANA.


TEINT IDÉAL TEKUĆI PUDER: 162,73 HRK*
TEINT IDÉAL KREMASTI PUDER: 162,73 HRK*
TEINT IDÉAL KOMPAKTNI PUDER: 193,72 HRK*
TEINT IDÉAL BRONČANI PUDER : 193,72 HRK*

Teint Idéal tekući i kremasti puderi dostupni su u svim ovlaštenim Vichy ljekarnama dok su kompaktni i brončani puderi dostupni u ograničenom broju ovlaštenih Vichy ljekarni.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu