Preskoči na glavni sadržaj

Kerastase Densifique


Izvor prekrasne kože nalazi se u samoj koži vlasišta. Ova činjenica danas ne iznenađuje, ali 1964. bila je prava revolucija i postala je ključna za Kérastase: razni proizvodi kao što su Bain Equilbreur i Bain Anti-Séborrhéique postali su kultni proizvodi koji su svjedočili ekspertizi branda u ovom području. 2013. Kérastase je otišao korak dalje i pokrenuo novu revoluciju kroz lansiranje profesionalnih proizvoda za njegu kože vlasišta. Ova dosad neviđena kategorija proizvoda dizajniranih od Kérastasea vlasištu daje važnost koju zaslužuje i stavlja sva znanja L’Orealovih laboratorija o koži vlasišta u funkciju postizanja savršene kose. Jedno od glavnih otkrića svakako je obećanje guste kose. Gusta kosa simbol je ženske ljepote još od Botticellijeve Venere i grčkih božica, stoga je i Kérastase liniju Densifique predstavio kao liniju koja otkriva božanstveno gustu kosu.
2013. nakon desetogodišnjih istraživanja nastao je Densifique koji koristi sav potencijal molekule Stemoxydine koja potiče rast i do 1000 novih vlasi i povećava broj vlasi na cm2 lansirajući ampule Densifique.
2014. Kérastase otkriva jednadžbu božanstveno guste kose. Smanjivanje gustoće dinamičan je proces. Beživotne dužine, stanjeni korijen i smanjeno stvaranje vlasi utječe na gustoću vaše kose.

Što kada biste mogli djelovati na prošlost, sadašnjost i budućnost vaše kose?


DENSIFIQUE PRVI RITUAL ZA GUSTOĆU KOSE SA STEMOXYDINE-OM


Obilje koje možete vidjeti. Podatnost koju možete dodirnuti. Pokret koji možete osjetiti. Densifique, božanstvena gustoća kose milimetar za milimetrom. Kérastase otkriva jednadžbu božanstveno guste kose
Hijaluronska kiselina mijenja prošlost i pruža kosi podatnost i pokret, glucopeptidi oblikuju sadašnjost ispravljajući oštećenja na kosi, a Stemoxydine programira budućnost pružajući kosi gustoću.
Densifique širi svoju liniju proizvoda i lansira 6 novih proizvoda za božanstveno gustu kosu. Ovaj protokol njege vlasišta baziran je na ideji profesionalne njege vlasišta (pranje, njega, regeneracija i teksturizacija) te spaja luksuz s visokom tehnologijom kako bi stvorio deblju vlas milimetar za milimetrom.
BAIN DENSITÉ
Kupka za kosu s neposrednom tehnologijom za gustoću. Nova generacija polimera koji neposredno pružaju zaglađenost, teksturu, jače vlakno.
Pakiranje: 250ml
Preporučena maloprodajna cijena: 171,00knMASQUE DENSITÉ
Maska za obnavljanje i neposrednu gustoću vlakno za vlaknom. Lagana tekstura gela, pruža pokret i gustoću čak i kosi kojoj vidno nedostaje gustoće.

Pakiranje: 200ml
Preporučena maloprodajna cijena: 321,00kn


KONCENTRAT I BOOSTER DENSIFIQUE
Neposredni tretman za gustoću. Prianja i prodire u vlakno kose te kosi pruža volumen, supstancu i otpornost.

Dostupno isključivo kao salonska usluga


DENSIFIQUE AMPULE
Aktivator gustoće kose, više kose na cm2. Neposredna teksturizacija dan za danom za gušću kosu. Densifique ampule pružaju više volumena u samo 10 dana! Više gustoće u samo 30 dana!* Rezultati: Vlakno kose je čvršće, struktura vlasi je deblja. Sveukupno više kose.**

                   Pakiranje: 10x6ml i 42x6ml
                   Preporučena maloprodajna cijena: 540,00kn i 1.330,00knPJENA DENSIMORPHOSE
Pjena za čvrstoću kose, neposredno pruža volumen i gustoću. Brza penetracija i neposredno djelovanje s vidljivim rezultatima gustoće. Bez otežavanja vlakna čak i kod kose kojoj vidno nedostaje gustoće. Ne sadrži Stemoxydine.

Pakiranje: 150ml
Preporučena maloprodajna cijena: 190,00kn*Kliničko istraživanje na 122 osobe; testirano naspram placeba.**Samo procjena 101 osobe kroz 3 mjeseca svakodnevne aplikacije.

izvor: Kérastase Paris

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea pilinzi

Balea piling. Otkud da počnem?
Postoje plavi i narančasti. Ne, plavi nije za dečke, a narančasti za curice. Plavi je za normalnu kožu, a narančasti za masnu. Iako na njima piše da je plavi za normalnu i masnu, a narančasti za sve tipove. E pa ne bih baš rekla.
Plavi piling je blag, ali solidno radi. Koristim ga svaki drugi dan jer uopće nije grub i ne skida kožu s lica u neumjerenim količinama. Rekla bih da je plavi samo malo jači gel za čišćenje masnog lica. Lice je poslije mekano, glatko i nađe se još pokoji ostatak suhe kože. Nije grub prema koži što je dobar znak da je dobar izbor za osjetljivu kožu. Rekla bih da je ovaj za sve tipove kože.


Ima zrnca kao i neki gelovi za čišćenje lica i gel teksture je.Narančasti piling je druga priča. To je piling u punom smislu riječi. Nema toga što ovaj piling ne skine s lica. Podsjeća me na Effaclar gel za čišćenje lica (taj skida sve, nije piling, ali ljušti kožu). Narančasti piling koristim jednom tjedno jer je dosta grub, tj. ima puno zrnca ko…

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel.

Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi.

Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i nije …

Kako prikriti nedostatke na licu? Akne i ožiljci - vodič

Okrutna je istina da je vrlo malo žena rođeno sa savršenim lice, ali zaista savršenim, bez ijedne mrlje, nepravilnosti, podočnjaka, ožiljaka itd. Neke nepravilnosti su posljedica naših gena, za neke smo same krive, a za neke utjecaji iz okoline.
Kako svi želimo uvijek izgledati lijepo i njegovano, tako postoji potreba za sakrijemo svoje nedostatke i istaknemo naše najbolje adute. U mlađim danima najveći problem su akne, kasnije ožiljci od akni, a kad se riješimo akni počinju problemi s podočnjacima i prvim borama i mrljama po licu. Kako ih prekriti?


Čitav raspon pojava od akni do mitasera ima svoje uzroke, bilo u samoj osobi, bilo zbog korištenja neadekvatne kozmetike (preparativne ili dekorativne) ili raznih vanjskih utjecaja poput zagađenja i nečistog zraka. Uzroke akni je potrebno sanirati, a prikriti ih je komplicirano, ali izvedivo, samo uz par dobrih savjeta.
Potkožne prišteve ne treba tiskati. Imam dojam da kad nastaju, oni su samo bezopasna kvrga tamo negdje duboko pod kožom. Ja …