Preskoči na glavni sadržaj

La Roche Posay fiziološka micelarna otopina


Za ovu micelarnu LRP kaže trenutak čistog zadovoljstva osjetljive kože. I moja koža se je tako osjećala.

Idemo redom!

Za mene je dobra micelarna ona s kojom čistim cijelo lice - oči (običnu maskaru, sjenila, olovke, tuševe), pudere, rumenila, sjajila i ruževe. Kriteriji su jasni - na vati želim vidjeti sav moj makeup, a lice želim čisto.

LRP je to napravio, uz jedan divan miris, podsjeća me na miris onih žvakačih guma, onih slatkih, koje smo žvakali kao djeca.


Oči me nisu zapekle niti jednom od nje, što mi je jako bitno. Ne želim poslije biti crvena i natečena. Volim kad je micelarna učinkovita i kad prislonim vatu par sekundi na oči i da sve ostane u vati.

Nisam primjetila da mi se je lice crvenilo nakon fiziološke i nisam primjetila da mi je ostalo išta od make up-a na licu. Drugo jutro nisam imala ostatke maskare ispod očiju i mislim da su svi moji kriteriji ispunjeni.


Zato mogu reći da mi je ova micelarna i ovog puta bila odlična. Koristila sam ju davno, pred nekoliko godina, ali razlog zbog kojeg ju ne koristim je omjer cijene i količine. Naime LRP je pakiranje od 200 ml i stoji oko 100 kn što mi je malo previsoka cijena jer mi ova bočica traje oko 2 tjedna.

* PR uzorak

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i