Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Professionnel Inoa Carmilane




CRVENA JE U TRENDU
Nakon godina neutralnih nijansi, žene otkrivaju snagu boje, osobito snagu crvene boje. Crvena se vraća u palete frizera i zahvaljujući INOA CARMILANE, inovativnom otkriću iz L’Oréal Professionnel vraća se u modu.

JEDINA HLADNA CRVENA, INTENZIVNA, VIBRANTNA I DUGOTRAJNA

2009 - L’Oréal Professionnel pokrenuo je pravu revoluciju boja za kosu s INOA, novom generacijom boja za kosu bez amonijaka temeljenim na ODS tehnologiji (Oil Delivery System). To je u potpunosti transformiralo način na koji frizeri i potrošači razmišljaju o boji za kosu. INOA sa svojom dotad neviđenom formulom poštuje vlakno kose koristeći snagu ulja kako bi pojačala djelovanje boje. Sadrži monoethanolamin (MEA), alkalni agens bez mirisa umjesto amonijaka.

2014 – Po prvi puta, L’Oréal Professionnel frizerima pruža paletu savršeno hladnih crvenih boja. Zahvaljujući ODS tehnologiji u potpuno novim nijansama, INOA vodi crvene boje na novu razinu. INOA CARMILANE nova je permanentna boja za kosu bez amonijaka koja izražava multidimenzionalnu ljepotu crvenih nijansi za hladan, intenzivan, vibrantni, sofisticirani rezultat po mjeri. K tomu i pruža ugodu za vlasište i vlakno kose te nema mirisa. Stanje kose vidljivo se poboljšava aplikaciju za aplikacijom (instrumentalni testovi).

CARMILANE- EKSKLUZIVNA FORMULA
Nakon osam godina istraživanja i 15 registriranih patenata, L’Oréal laboratoriji razvili su dosad neviđeni crveni kolorant. Sadrži Carmilane, novi crveni agens koloracije s nevjerojatnim intenzitetom i dugotrajnošću. Radi se o dubokim, hladnim, intenzivnim, sofisticiranim nijansama.

Veličina Carmilane pigmenta ono je po čemu se razlikuje od drugih crvenih koloranata, što omogućuje potpuno novu dimenziju crvenim nijansama. Carmilane se kombinira s drugim molekulama boje kako bi se stvorila nova veća molekula. Kao rezultat veličine, ove molekule zaključane su u samoj srži vlakna te se manje ispiru i nakon brojnih šamponiranja. Boja je izrazito dugotrajna iz razloga što je čvrsto usidrena u samom vlaknu kose. Štoviše ova boja prekriva sijedu kosu do 100%. Carmilane vodi INOA CARMILANE i L’Oréal Professionnel u nove visine.

Crvena je boja koja zahtjeva profesionalnu aplikaciju. Stoga i ne začuđuje činjenica da 3 od 4 žene s crvenom kosom svoju boju nanosi kod frizera (izvor: Beauty Track 2012, Europe). Kolorist je jedini stručnjak koji može napraviti preciznu dijagnozu i upotrijebiti tehnike koje će garantirati željeni rezultat.

Zahvaljujući INOA CARMILANE, kolorist po prvi puta može osigurati crvene rezultate rađene po mjeri svake žene. Ovisno o tome želi li žena radikalnu transformaciju ili samo laganu promjenu frizer će odabrati boju te savjetovati klijenticu o dubini tonova i željenih refleksa.

Isto tako frizura i stil su važni čimbenici krajnjeg rezultata, a INOA CARMILANE svojim nijansama odgovara postojećim trendovima.

Ekskluzivno u frizerskim salonima.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare