Preskoči na glavni sadržaj

New in


Volim Biodermu, to svi znate već. Sa Sensibio skidam make up sa cijelog lica, čak i sa očiju, čak i ako je nešto vodootporno. Kako nije bilo standardne od pola litre, uzela sam od 250 ml i to AR verziju. Čini mi se da sam jednom već imala AR. Inače, Sensibio je proizvod koji koristim već zaista dugo vremena i nemam namjeru tražiti ili isprobavati nešto novo za skidanje šminke.


Vichy me je obradovao sa Liftactiv fillerom*, stigao mi je jučer pa ga još nisam probala. A kako je prepun retinola, mislim da će morati pričekati jesen i zimu. A možda se ipak predomislim pa iskombiniram sa nekim jako viskom SPF-om. Vidjet ćemo.


Vichy mi se obratio sa ponudom da sudjelujem u projektu 100 žena 100 dana. Analizu sam napravila on line - želim riješiti bubljice koje iskoče povremeno, ali prije svega želim hidrataciju i glatku kožu. A u tome će mi pomoći Normadem gel*, Idealia serum* i Idealia krema*. Javim kako se ponaša Idealia krema. Normaderm gel koliko se sjećam nikad nisam koristila, pa će mi on biti nešto sasvim novo. 


Idealia serum sam već koristila, bio mi je dobar prvi put pa nema razloga da mi i drugi put ne bude dobar. Serum hidratizira kožu, pomaže kod skrivanja znakova umora i daje koži zdrav izgled. U uputstvima piše da i djeluje na pigmentacijske mrlje, no kako sam ja mislila da nemam niti jednu, ustanovila sam da ipak imam jednu. Ispod lijevog oka imam neku smećkastu mrlju i kad koristim ovaj serum ta mrlja postane nevidljiva. Zanimljivo!


Idealia kremu još nikad nisam probala, pa će mi i ona kao i gel biti novost. Nanesla sam ju na lice nekoliko dana i na prvu mi se je svidjela. Nije teška, a ostavlja na koži isti onaj efekt kao i serum.


Također nova uzdanica Teint Ideal* puder. Kremasti puder, dosta dobrog prekrivanja, a postojan cijeli dan. Isprobala sam ga već nekh 5 puta i definitivno ću ga koristiti kada mi je potrebno jače prekrivanje. Nekako sam se u zadnje vrijeme sa svim BB kremama odučila od efekta pudera sa jakim prekrivanjem ili uopće od nečega što prekriva.


Nikel ... ulje bršljana ... divota! Miris, nježna i meka koža, a i djeluje na celulit. Vjerno mu se vraćam nakon svake potrošene bočice.


Olival ulje argana - eh kako smrdi! Ali je dosta djelotvorno za obnavljanje kose. Na lice ga ne želim stavljati zbog mirisa, pa ga zato koristim u velikoj količini na kosi prije pranja. I to ga ne koristim puno prije, nego da stoji tek nekoliko minuta jer je miris grozan. Na bočici piše da je dodan miris kako bi se suzbio neugodan miris argana, ali svejedno je još uvijek ubojit. Zaista me zanima kakav je u originalu.


Pupa sjajilo u predivnoj boji fuksije. Znam, luda sam za fuksijama, ali kad je to jedna od najljepšnij nijansi usana. Pupa sjajila mi nisu novost, imala sam prije već nekoliko nijansi. Kod Pupinih sjajila mi se sviđa što su kracata sa šljokicama i kad se pojavim sa ovim sjajilom na suncu, usne blješte kao da na njima imam dijamante! Do sada sam koristila Pupina sjajila u boji usana, nude i koraljno.


Diorshow Extase - aaaa, jedna divna maskara, ako ne i najbolja koju sam ikad imala! A ako ste mislil da sferinče četkice ima samo Givenchy, varate se. Ima i Dior, i to ova. Štapić ima 4 male kuglice koje obavijaju trepavice, a nakon toga trepavice su duge, pune i savršene.


Novost na tržištu - Bourjois kremasta sjenila! Kupila sam dva za probu, a rado bih vam i kazala kako se zovu, ali su nazivi bili na naljepnici i shvaćate, nemam naljepnicu, nemam nazive! Ups!

Uglavnom - lijevo sjenilo je lagano roza, ali onako prirodna boja, nije to uočljivo roza sjenilo a la Barbie. To je ona lagana, nosiva boja. I oduševljena sam s tom nijansom jer je najsličnije što sam uspijela naći roza sjenilu iz Chanel Ombres Perlees palete, a već jako dugi vremena tražim sjenilo koje je slično tome, ali evo konačno sam uspjela naći.

A drugo sjenilo je nešto između zlata, starog zlata sa trunku smeđe boje, ili još bolje jantarne boje.

Uglavom, oduševljena sam što zbog boje, što zbog postojanosti (cijeli dan).



DM mi je poslao jedan slatki paket - Alverde anti age ampulu*, đumbir u prahu* i slatkiš od bobičastog voća*. Mljac! Ampulu još nisam isprobala, čekam da mi se lice malo smiri, đumbir sam već koristila u čaju, a snack čekam da podjelim sa svojim ukućanima.


Još možete vidjeti propolis i planinski čaj - pogađate - bolesna sam, ponovo! Upala grla koje se nikako riješiti pa mi zadnji dani izgledaju samo propolis, čaj, antibiotici ...

Iako sam bolesna, ove sve male tubice šminke i kreme me uvijek uspiju razveseliti!

*PR uzorci

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare