Preskoči na glavni sadržaj

Novi bronzeri od Diora i Guerlaina na vidiku!
Ljetne kolekcije uvijek volim najvše od svih. Ne samo zato jer volim ljeto, nego to je vrijeme kada čak i moja blijeda put "ulovi" nešto boje pa se mogu malo više poigrati sa make up-om. Znam, i na porculanskom tenu se može igrati, i to jako dobro.

Ali svejedno, pogledajte ovu promo fotografiju - make up opće nije napadan, ali uz laganu zlatnu boju tena i kose, uopće se ne treba jako truditi da se izgleda savršeno (naravno, nismo svi supermodeli). Shvaćate što želim reći? Za mene je ljeto vrijeme kada je dovoljan brončani ten, maskara, malo smeđe olovke i sjajilo. I naravno, ovako raspuštena kosa.
A u međuvremenu Dior najavljuje dva nova bronzera. Kažu da su dobri za sve nijanse tena jer se prilagođavaju. Rado bih probala, ali imam još jako puno mog Dior Nude bronzera.

Ako dobro primjećujem kabuki je malo više zaobljen ili mi se čini? Uglavnom, sviđa se što sa Dior bronzerom dolazi i jako dobar kabuki. Diorovi bronzeri su mi se do sada pokazali kao jedni od najprirodnijih i zaista sam zadovoljna.

Primjedbe

  1. Slažem se - Diorovi bronzeri zaista daju prirodan look i također sam vrlo zadovoljna. Voljela bih isprobati nove, ali imam ih previše u zalihama.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i