Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Idealia Oči



Vichy je otkrio kako je za postizanje idealne kože potrebno preoblikovati njezinu kvalitetu. Upravo su iz tog razloga Laboratoriji Vichy stvorili liniju Idealia za njegu kože s prvim znakovima starenja: prve bore, manjak blistavosti i neujednačen ten. Vichy 2014. godine nastavlja revoluciju u transformaciji kvalitete kože i predstavlja Idealia Oči - prvu Vichy njegu za otkrivanje idealnog područja oko očiju koja transformira kvalitetu i boju kože, osvjetljava tamna područja i zaglađuje izgled linija na području oko očiju. Idealna koža više nije san - od sada i za područje oko očiju!

S VICHY LINIJOM IDEALIA, IDEALNA KOŽA VIŠE NIJE SAN

Za postizanje idealne kože potrebno preoblikovati njezinu kvalitetu. Transformacija boje tena, površine i blistavosti tri su ključne dimenzije za postizanje idealne kvalitete kože. Upravo su iz tog razloga Laboratoriji Vichy osmislili liniju Idealia za kompletnu transformaciju kože s prvim znakovima starenja: pojava prvih bora, neujednačenost tena, manjak blistavosti i umoran izgled kože. Idealia njega sadrži aktivan sastojak zaslužan za poboljšanje kvalitete kože, Kombuchu, kojaje poznata po svojim tonificirajućim i antioksidativnim svojstvima te djeluje na kožu sloj po sloj. Linija također obuhvaća Idealia Pro njegu za korekciju pigmentacijskih mrlja, Idealia BB kremu te Idealia Life Serum - prvi idealizator kože dorastao izazovima svakodnevnog života. 2014. godine Vichy po prvi puta primjenjuje svoje znanje o idealnoj koži na područje oko očiju i predstavlja Idealia proizvod za otkrivanje idealnog pogleda bez znakova umora: Idealia Oči.


Zašto je Idealia Oči idealan izbor za njegu područja oko očiju? Podočnjaci, linije koje pridodaju umornom izgledu i osjenčana područja tri su glavna neprijatelja idealnog pogleda. Idealia Oči djeluje na boju, površinu i sjaj područja oko očiju te poboljšanjem kvalitete kože pruža odmoran izgled i idealan pogled!

Idealia Oči nova je Vichy njega za otkrivanje idealnog područja oko očiju koja transformira kvalitetu i boju kože, ublažava izgled tamnih mrlja, osvjetljava tamna područja i zaglađuje izgled linija na površini kože oko očiju. Prva Vichy njega za postizanje idealnog pogleda sadrži DRM-BRIGHT kompleks, kofein, vitamin B3 i trenutne iluminatore za borbu protiv svih neprijatelja područja oko očiju. Idealia Oči trenutno osvjetljava i ublažava izgled tamnih krugova. Inovativni zaglađujući aplikator pruža osjećaj ugode pri nanošenju svježe i hidratantne teksture. Proizvod je hipoalergen, prikladan za osjetljivu kožu te sadrži termalnu vodu Vichy.

REVOLUCIONARNI APLIKATOR

Proizvod sadrži inovativan aplikator čiji vrh je napravljen od izuzetno mekog i fleksibilnog silikona. Aplikator je osmišljen kako bi nježno, poput vrška prstiju, ravnomjerno njegovao osjetljivo područje oko očiju. Materijal aplikatora poštuje posebne potrebe tanke kože oko očiju, te osigurava savršenu mjeru teksture potrebne za otkrivanje idealnog pogleda!

STRUČNA APLIKACIJA ZA POSTIZANJE IDEALNOG EFEKTA
1. Istisnite kraj tube kako bi izašla mala količina proizvoda.

2. Koristite aplikator kako bi nanijeli njegu na cijelo područje ispod očiju, s unutrašnje prema vanjskoj strani oka.

3. Ravnomjerno razmažite proizvod s aplikatorom, koristeći nježne pokrete (bez ponovnog nanošenja njege).

4. Ukoliko je potrebno, za kraj pomoću vršaka prstiju tapkajte naneseni proizvod kako bi se što brže upio.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare