Preskoči na glavni sadržaj

Catrice Multicolor blush


Ovo bih mogla nazvati: moj grijeh!

Kupljen u Vodicama u 7. mjesecu 2013., a korišten prvi put pred mjesec dana! Sram me je!


Rumenilo je sadrži 4 pink-roza nijanse - od one najsvijetlije do one najtamnije.
Nekad ih koristim sve zajedno tako da kistom pređem preko cijelog rumenila, a nekad samo jednu od njih ili dvije zajedno. A nekad se i poigram, najdonja kao highlighter, srednje dvije kao rumenilo, a tamna za malo naglašavanja.


Ovo rumenilo je remek djelo s obzirom na mogućnosti koje pruža. Jako mi se sviđa tekstura. Rumenilo je mekano, svilenkasto i ugodno za nošenje. Lako se kombinira i lako se nanosi.

Koristila sam Ecotools kist za rumenilo i zadovoljna sam korištenim rumenilom.


A sad ono loše - nije travel frendly - poklopac se ne može nikako čvrstvo zatvoriti i u svakoj torbi će se otvoriti. Šteta, ali za stajati na polici je odlično. Čak je i ugodno vidjeti ove boje sve skupa.


Cijene se naravno ne sjećam, ali pretpostavljam da nije više od nekih 40 kn.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i