ponedjeljak, 21. travnja 2014.

Decleor Harmonie Calm gel krema za oko očiju


Sviđa mi se ova jarko žuta ambalaža. Vrlo je uočljiva rano ujutro dok jedva gledam sva natečena i tražim spas u nekoj tubici.

Zbilja izgleda kao osvježenje u ova tmurna proljetna jutra.


Decleor obećava da smanjuje podočnjake, natečenost, tamne kolutove, ublažava bore, smiruje, opušta i štiti kožu i smanjuje znakove reaktivnosti (ja sam shvatila da su to mimičke bore, valjda).


Krema mi se je jako svidjela, ima točno dio svega što mi treba.

Miris je odličan, neki lagan, koji brzo nestane.
Tekstura je lagana, brzo se upija, ne ostavlja tragove, make up se može nanijeti za koju minutu. Od kreme ne ostaju nikakvi ostatci, ne skida se u komadićima i odlično ide sa svim sjenilima, olovkama i maskarama jer ne ostavlja tragove. Nikad me od nje nisu zapekle oči ili da su mi se pojavile suze ili crvenilo.


Podočnjake smanjuje i umiruje. Nema više onako plavog ispod očiju, nema natečenosti. Imam dojam da jako dobro osvijeli to područje i oči izgledaju nekako odmorenije i smirenije. S ovom kremom ne ostavljam dojam osobe koja se nije naspavala nego kao da imam odlično njegovano područje oko očiju.


One bore od natečenosti zbilja ublažava - ne znam objasniti kako, ali dobro ide korektor na podočnjake, ne nakuplja se, a koža je nekako meka i utegnuta. Područje oko očiju mi svježe i smireno, ne osjećam napetost, zatezanje i sl., a sve da ne osjetim kremu ili masnoću od kreme. Veliki plus je što ju se zbilja ni najmanje ne osjeti na koži. Ne ostavlja nikakve tragove, a kad mi je koža isušena, taj čas ju ova krema vrati u normalu.


Krema je jako hidratantna - zbilja odlično opušta kožu, a da pritom smanjuje podočnjake, ubalažava znakove umora, radi dosta dobro oko sitnih bora i njeguje.

Mislim da je ovo jedna od najboljih krema za područje oko očiju koju sam ikad imala. Lagana, hidratantna, smanjuje podočnjake i bore - to su moji uvjeti, a ova krema to radi.

Tubica ima 15 ml, redovna cijena je oko 45 eura, na jagodici je 29 eura, a ja sam sa svim popustima kupila za 15 eura. Ova krema definitivno vrijedi puno više jer je savršena. Nakon dugo vremena ovo je prvo od Decleora što sam kupila i definitivno ću probati još neke njihove kreme.

Ako imate od 20-30 godina i tražite kvalitetnu laganu hidratantu kremu, onda je ova savršena za vas.

2 komentara:

  1. Zvuči odlično. Mogla bih isprobati.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam fan gel tekstura ali ovo bih rado probaloa, zvuči obećavajuće!

    OdgovoriIzbriši